изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:24 EET
Кой са най-странните сексуални фантазии    
Любопитно Учени разкриха кои са най-странните сексуални фантазии на хората. Като такива се считат всяко желание за отклонение от нормата, установена в съвременния живот.

Канадски учени от Монреалския университет са провели допитване сред 1 517 жители на провинция Квемек относно сексуалните им фантазии. До момента подобни изследвания са провеждани само и единствено сред студенти от университетите. Новото проучване обхваща много по-голям обем от хора и позволява събирането на повече данни.

Допитването е проведено в интернет. В него участие са взели 799 мъже и 718 жени на възраст около 30 години. От тях 85% са заявили, че са хетеросексуални, 3.6 са се определили като хомосексуални, а останалите са отказали да отговорят на този въпрос.

Във въпросника са посочени общо 55 твърдения, чрез които да се установи честотата, природата и същността на сексуалните фантазии на обекта. Запитаните имали възможност да отговорят на всяко едно от твърденията по скалата от едно до седем, като едно означава, че отричат напълно твърдението, а седем – че са напълно съгласни.

След като отговорили на въпросите, участниците трябвало да опишат сексуалните си фантазии в детайли, ако те не са посочени в списъка.

Анализът на данните показват, че мъжките сексуални фантазии са много по-разнообразни от женските. Силният пол също така съумява да опише желанията си много по-живо и детайлно. Те са и по-амбицирани да осъществят тези си желания.

И двата пола имат идентична наклонност към груповия секс. В този случай мъжете почти всеки път отбелязват, че те искат да играят активната роля.

Оказва се, че най-честата фантазия на мъжете е тази за орален секс на нетипично място, докато жените мечтаят да правят секс на точно определено от тях място. Много повече от жените са и мъжете, които са посочили, че мечтаят да бъдат интимни с напълно непозната.

Изключително висок процент е този на мъжете, които фантазират за това да гледат как партньорката им осъществява сексуален контакт с друг мъж. Приблизително същия процент мъже фантазират за анален секс и секс с две жени.

В списъка анализатори са включили и най-нетипичните сексуални фантазии. Най-рядко срещаният фетиш е сексът с животни. Като необичайни, но все пак посочени от малък процент от запитаните, са "златният дъжд" (уриниране върху партньора), секс с проститутка/жиголо и злоупотреба с нетрезво лице. Най-често срещаните фантазии пък са оралният секс и този на романтично място. http://www.blitz.bg

Кърската любов възкръсна в кризата, стенещи двойки напълниха парковете /18+/
Кои са най-популярните сексуални желания в света
Секс на работното място – да, или не?
Еволюция на мъжкия секс
7 интересни факта за сънищата
Ето ги най-лошите места за секс
Тайните фантазии на мъжете: Обу гащичките ми и поиска да го нашляпам по дупето (18+)
46% от жените си фантазират за друг по време на секс
12 звезди издадоха сексуалните си фантазии
Какво означават сексуалните фантазии
За какво ни предупреждават сънищата
Мъжете сънуват секс три пъти повече от жените /18+/
10-те най-повтарящи се секс фантазии при жените
Най-търсените секс униформи /над 18/
80% от жените предпочитат традиционния секс
Разкриха какво разгорещява страстите на жените
Какво издават сексуалните фантазии на жените
Сексуалните фантазии на жените
Топ 5 на изненадващите мъжки сексуални фантазии
Топ 10 еротични женски фантазии
 


Сходни връзки

Кой са най-странните сексуални фантазии | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди