изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:09 EET
Научно обяснение защо има цицомани /18+/    
Любопитно Момчета, знам, че не е кой знае, колко важна причината, важното е, че им се кефим и ни става всеки път щом зърнем нечии цици от любимия ни размер, но все пак. Умният човек винаги трябва да си обяснява нещата, а не да ги приема просто за факт. Та, след едно мащабно проучване на хора от различни университети, белите престилки са достигнали до един статистически факт.

При показване на голи снимки на различни жени цели 47% от мъжете спират погледа си първо на бюста. Изненадващо, поне за мен, е, че на второ място идва коремът с 33%. И не, тук не става въпрос коя женска част харесваме най-много, а подсъзнателно търсене на определен генетичен белег у отсрещния пол.
Една група от учените е склонна да отдаде горния факт на една теория на Фройд, свързана с детството и привързаността към майката. Те отдават интереса ни към циците на това, че мъжът цял живот търси заместител на всеотдайната си майка, която винаги е била готова да даде живота си за него. Бюстът в случая се оказва най-общата характеристика между жените, до която се докосваме в най-ранните си детски моменти.

Еротика/Erotica

Друга част от учените са противници на идеята за „Едипов комплекс“ и те отдават интереса ни на еволюцията. Древният човек спокойно може да бъде сведен до животно, което търси белези на разгонване у женската. При човекоподобните бюстът е издавал готовността на жената да се размножава. Той пораства в определена възраст и така става ясно на мъжките, че е време за разплод. По тази причина мъжете винаги се възбуждаме, когато видим нечии женски гърди
Друга близка до горната теория е, че определени култури си падат повече по големите цици, защото те са признак за добър генетичен материал, с който по-лесно би се изхранило поколението. По-едрата жена, значи по-голям достъп до храна и съответно по-голям шанс за оцеляване.
Това обяснява и един друг факт в нашето съвременно общество. Бедният мъж си търси жена с голям бюст, докато богатият предпочита такава с по-малък. Сега разбирате, защо ние си падаме по колосалните нянки.
Четвърта теория свързва бюста със задника. Странно, нали? Сега ще разберете, защо. Причината е, че ранните предшественици на човека са ходили на четири крака и задникът е бил първичният белег, който привлича вниманието на разгонения мъжки. Големите цици са оприличавани на добре оформен задник, от където и интересът в последствие към тях.
Една последна теория е по-тясно свързана с психологията за връзката между мъжа и жената. Тук се смята, че връзката не е само вагина-пенис, а е и уста-гърда. От там и толкова честото потичане на лиги, когато зърнем една хубава сочна цица.
Общото между всички тези теории е, че говорим за белег, който цели да покаже на мъжкия пол, че жената е готова за разплод. Точно затова жените са единствените представители на животинския свят, които имат постоянно изпъкнали млечни жлези, докато всички останали бозайници ги развиват, едва когато забременеят и родят.
Сега стана ли ти по-ясно, защо всъщност се кефиш толкова на Катя от Ритон, въпреки че може спокойно да ти е майка, а, ако си някой малък перверзник, който чете това от компютъра на баща си, може и да ти е баба? И да не е станало ясно, пак ще се задоволиш с факта, че циците карат патката ти да става и единствено времето един ден може да застане между вас.
http://www.tribali.info/bg

Тези дузина сочни хубавици доказват, че вече не е нужно да си кльощава /СНИМКИ/

Четири храни за големи гърди

Съвети за красив и стегнат бюст!

Висшистки с големи гърди ще гледаме на \\\"Мис България 2013\\\"

По-големи гърди с помощта на крем

Бюстът издава характера на жената

Забраниха на Кейти Пери да носи сутиен

Жена скочи от самолет, за да тества...сутиена си

По-големи гърди - по-кратък живот

2 бона, за да си отгледаш гърди – порастват на третия месец

Футболната Лариса пак се съблича (18+ снимки)

Българките имат най-големите гърди в региона

КОНКУРЕНЦИЯ: ПЛЕЙМЕЙТКАТА ЗЛАТКА ДИМИТРОВА С 800 КУБИКА В ЦИЦИТЕ СИ

Почти половината мъже първо гледат гърдите след това лицето

Какви са рисковете за гърдите ти по време на секс?

Омъжена с големи гърди подлуди футболист на ЦСКА

Пенелопе Крус и Салма Хайек живели в къща на наркобарон

Коя е българската попфолк дива с най-сексапилно тяло?

Leola Bell 023
Bust: 35D
Waist: 23
Hips: 34
Height: 5'3 Leola Bell
Iryna Ivanova 011 Iryna Ivanova


Sasha Bonilova 22 Sasha Bonilova


Claire Sinclair 11 Claire Sinclair


Ida Ljungqvist 35 Ida Ljungqvist


20 Heather Rene Smith


2005.12.Christine Smith.40 Christine Smith


 


Сходни връзки

Научно обяснение защо има цицомани /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди