изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:02 EET
Най-честите сексуални фантазии на мъжете /18+/    
Любопитно Сексуалните фантазии са част от интимния живот и на двата пола. За какви интимни удоволствия мечтаят мъжете? Групов секс с две жени, орална стимулация, анален секс, са само част от тях. Останалите вижте в следващите редове.

Доминантката

Въпреки че в повечето случаи мъжете искат да доминират в спалнята, има моменти, в които им омръзва те да са активната страна. Понякога просто мечтаят партньорката им да доминира над тях, тя да определя секс позите, темпото, те да се отпуснат на спалнята и да оставят удоволствието в ръцете на любимата си.

Винаги може да направите тази фантазия още по-интересна като на определено време сменяте ролите си.

Изневяра

Когато някой мъж фантазира, че прави секс зад гърба на половинката си, това може да значи, че нещо липсва в интимните им взаимоотношения. Може да значи, че има и някоя жена в обкръжението му, на която тайно се възхищава, но в действителност не би предприел изневяра.

Дами, взимайте инициативата по-често, повишете неговото самочувствие в леглото, попитайте го за някои от сексуалните му фантазии и ги сбъднете.

Големи гърди

Много мъже мечтаят да си „играят“ с големи гърди. Това включва не само целувки и докосване на гърдите, но и поставяне на пениса между тях. В тази сексуална фантазия може да присъства партньорката или друга позната жена с голям бюст.

Лесноизпълнима е и вашият партньор ще бъде приятно изненадан от предложението ви. За да бъде изживяването по-приятно за двама ви, ползвайте лубрикант.

Секс на плажа на тропически остров

Няколко напитки, морски бриз, аромат на екзотика, тя се появява с приятен бронзов загар, секси рокля и го хваща за ръката. Отвежда го на безлюден плаж и се забавляват до изгрев слънце. Когато мъжете мечтаят за секс на плажа с половинката си или непозната красива жена, те се нуждаят от разнообразие.

Разнообразете секс позите и местата за секс. Излезте извън спалнята. Правете го навсякъде в дома, в колата, на обществено място, разбира се, не пред хората, но например в тоалетната на някой бар, в хотел, а само след няколко месеца ще може да го направите и някъде на открито, например на пуст бряг край морето.

Партньорката му мастурбира

Той иска да гледа своята половинка, докато тя гали тялото си, възбужда се и си доставя удоволствие. Възможно е това да се случва пред него или да я наблюдава тайно. Ако не изпитвате притеснение от партньора си, сбъднете тази негова мечта.

Докосвайте се пред него, покажете му какво ви харесва. А може да го направите и едновременно.

Снимки: istock
http://www.az-jenata.bg


 


Сходни връзки

Най-честите сексуални фантазии на мъжете /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди