изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:09 EEST
Как всяка зодия вреди на любовния си живот    
Хороскоп

Всеки зодиакален знак си има своите големи недостатъци и по-мрачна страна на характера, които вредят на любовните му взаимоотношения. Вижте кои са най-големите слабости на всяка една от 12-те зодии, които могат да бъдат в основата на проблемните ѝ взаимоотношения с партньора или казано с други думи – да съсипят връзката ѝ:



Овен

Той разрушава любовните си взаимоотношения като очаква партньорът му да живее по неговите правила, дори и те да не са ясни. Представителят на тази зодия не е толерантен към несъвършенствата на половинката си и обича да я критикува, като самият той не търпи критика. Човекът Овен има бесен нрав и при скандал започва да крещи и обижда, като всички други са му виновни.

Телец

Този човек разрушава взаимоотношенията си с половинката с това, че понякога е скучен до смърт. Телците са егоисти, които обичат и се стремят към комфорта и като цяло обичат рутината и избягват предизвикателства и приключения. Понякога те се държат твърде снизходително към партньора си и очакват той да ги направи щастливи, а те не се стараят достатъчно. Освен това човекът Телец има още един лош навик – невероятно упорит и твърдоглав е и не е склонен на компромиси.

Близнаци

Представителят на тази зодия съсипва връзката си с половинката с това, че се държи с превъзходство и се смята за по-умен, по-добър, по-красив, по-способен и така любимият му се чувства подценен или недооценен. Близнаците наистина трудно изграждат стабилна връзка, защото самата им природа е леко нестабилна. Освен това те обичат да флиртуват с други хора, дори да имат сериозен ангажимент.

Рак

Ракът разрушава взаимоотношенията си с това, че прави от мухата-слон за почти всичко. Този човек е твърде раним, обидчив и чувствителен и обича да се цупи дори без реално някой да е искал да го засегне нарочно. Когато е засегнат човекът Рак може да игнорира половинката си в продължение на дни със студено мълчание и лоши погледи. Тази драма понякога идва в повече на партньора му, който започва да живее в постоянно чувство за вина.

Лъв

Лъвът изисква от половинката си абсолютно посвещаване, преданост и внимание нонстоп, което понякога е доста натоварващо за другата страна. Лъвът поставя много правила и има високи очаквания към половинката си, като в същото време той самият е и доста ревнив. Проблемът е, че правилата му са малко еднопосочни и той може да не ги спазва, а да очаква партньорът му да се движи по тях.

Дева

Девата руши връзката си с половинката с това, че има навика да си пъха носа в неща, които не са нейна работа. Девите имат усещането, че само те могат да направят нещата правилно, което разбира се, е погрешно. Освен това те не са особено романтични, а твърде педантични. Девите имат „таланта“ да карат близките си да се чувстват използвани от тях – сякаш са с тях, само за да послужат за целите им, а когато те не са им нужни се държат ледено.

Везни

Везните наистина имат склонност да вдигат летвата твърде високо по отношение на връзката си. Те се отнасят много добре с половинката си, но понякога го правят твърде показно, така че да се забележи и помни от другата страна. Те искат също непрекъснато да им се засвидетелства уважение, да им се правят комплименти, да им се обръща внимание. Възможно е партньорът на човек Везни никога да не се почувства на неговото ниво и да бъде потиснат и нещастен.

Скорпион

Хората от този зодиакален знак съсипват любовните си отношения поради вродената си недоверчивост и с това, че вземат всичко твърде насериозно. Те започват връзка с идеята, че половинката им ще им изневери и ще ги предаде рано или късно. Скорпионите по принцип са подвластни на по-тъмната страна и все очакват най-лошото да им се случи. Освен това те са склонни да вярват в задкулисни игри, в машинации, в конспирации, които рушат връзката им.

Стрелец

Представителят на тази зодия е толкова загрижен да не изгуби свободата си, да не бъде задушен от половинката си, че понякога се държи деспотично с нея/него, само и само, за да ѝ/му докаже, че той е шефът и той взима решенията. Този човек не обича да прави компромиси, именно защото смята, че те му отнемат въпросната свобода и че са опит на другия да го контролира. Стрелецът мрази да се чувства притиснат и/или да му бъдат поставяни ограничения.

Козирог

Човекът от тази зодия може да бъде прекалено сериозен, арогантен и да се държи като тиранин с половинката си. Козирогът очаква всички около него да живеят по неговите стандарти за това, което той счита за правилно и грешно. Според него всички, които не се съобразяват с него са мързеливи, безполезни или неспособни (или всичко взето заедно). Този човек може да бъде голям негативист и да натовари половинката си с отрицание. Той не знае как да се отпусне и да се забавлява, което също може да разруши връзката му.

Водолей

Човекът Водолей може да изглежда твърде сух, дистанциран и неемоционален, а половинката му да се чуди дали той наистина я обича, или просто си прекарва времето с нея. Тези хора умеят да прощават всичко и не ревнуват партньора си, което обаче понякога изглежда така, сякаш изобщо не им пука за него. Тази липса на страст, тази незаинтересованост може да бъде доста разочароваща за другата страна, която да усеща празнина в отношенията.

Риби

Да бъдеш с човек Риби е като да имаш връзка с кардиограма – днес денят ще е прекрасен, а утре – ще е ужасен. Тези хора често живеят в свой собствен свят, а това е объркващо за партньора им. Освен това те наистина никога не са готови да се изправят срещу всякакви въпроси или проблеми. Те могат да накарат половинката си да се чувства така, сякаш е във връзка с призрак, който нещо крие, който има нужда от уединение, който винаги е уклончив.

http://www.tialoto.bg

 


Сходни връзки

Как всяка зодия вреди на любовния си живот | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди