изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:30 EEST
ПРОВЕРИ! 7 признака, че си скучна в леглото    
Любопитно С течение на времето в леглото страстта започва да утихва и игрите там не са както в началото. Сексът престава да бъде толкова вълнуващ, колкото в първите дни на запознанството. Това се дължи на факта, че партньорите свикват един с друг, с течение на времето се изчерпват и няма с какво да се изненадат. Това обаче не е оправдание, а и всеки знае, че утихне ли вятърът и нещата замират. Затова е добре да проверите дали пък вие сте скучната страна в секса. Ето 7 признака, над които да се замислите.
С течение на времето в леглото страстта започва да утихва и игрите там не са както в началото. Сексът престава да бъде толкова вълнуващ, колкото в първите дни на запознанството. Това се дължи на факта, че партньорите свикват един с друг, с течение на времето се изчерпват и няма с какво да се изненадат. Това обаче не е оправдание, а и всеки знае, че утихне ли вятърът и нещата замират. Затова е добре да проверите дали пък вие сте скучната страна в секса. Ето 7 признака, над които да се замислите.  - See more at: http://kanal3.bg/news/lifestyle/lubopitno/27237-PROVERI%21-7-priznaka%2C-che-si-skuchna-v-legloto#sthash.b5DV5kAz.dpuf


За да съблазни един мъж и да се прикове вниманието му, жените трябва да се откажат от скромността и да се носят разголени почти наполовина. Проучвания показва, че ако една дама разкрива 40% от себе си, това я прави по-привлекателна за противоположния пол.

Но ако имате някакви скрупули да се носите разголени, защото тялото ви не е перфектно и пак поради тази причина дори когато се събличате гасите светлината и не показвате нищо от себе си на партньора си, тогава какво му оставяте? За да получите удоволствие и интимност, не ви е нужно толкова перфектно тяло, а да го "споделяте" с партньора си. Само така той може да разбере за вас и да ви даде онова, от което и двамата се нуждаете.

Предсказуемост

Нищо не убива страстта така, както предсказуемостта. В дългосрочната връзка сексът често се превръща в рутина. Ако дойдете до точката, че партньорът може да предскаже всяко ваше движение - това е опасен знак и сигнал, че спешно имате необходимост да се промените нещо. Например, ако прелюдията към любовната игра трае не повече от пет минути, опитайте се да удължи времето й и не започвайте от точка А, както обикновено правите, а от друго място. Това е достатъчно да изостри вниманието му и да даде всичко от себе си.

Пасивност

В леглото има едно правило и то е Ние. От там насетне няма нищо друго, както кой трябва да е активната и провокативната страна. В никакъв случай не правете грешката ако той винаги е бил активната страна вие да обърнете рязко нещата. Това може да се изтълкува като прекалено, стряскащо и да го отдръпне. Но добре е от време-навреме да го провокирате и дори леко да поемате инициативата, това ще го нахъса.

Прекалено гласно или пък никакво показване на емоции

Прекалено шумните стонове, повторението на едни и същи думи, както и пълната тишина са пълна досада в леглото. Кикикането като ученичка, имитацията на радостна детска игра, също не вещае нещо добро и би го отблъснало.

Навикът да анализирате

Анализирането в леглото е забранено. Любовта трябва да е спонтанна и без никакви колебания. Ако започнете да анализирате всяка стъпка, гарантирано ще загубите спонтанността във връзката си, а тук неизбежно се стига до рутина, предсказуемост и пълна скука.



Експериментът е табу

Ако от раз отхвърляте всяко предложение за нови пози или ролеви игри, провалът ви е сигурен. Това ще го накара той да не споделя повече нищо с вас, защото сигналът за него е повече от ясен - тя не ме разбира.

Причините една жена да отхвърля бързо такива неща са две. От една страна тя се страхува, че ще се провали, защото не е "толкова добра". А втората е, че й е втълпено, че това са "лоши" неща.

В първия случай ако сте отказали, за да не се провалите, знайте, че вече сте се провалили. Логиката казва, че е по-добре да пробвате. В единия случай може да се получи и да го помните дълго, а ако се провалите, партньорът ви вече ще знае, че това не е за вас и няма предложи игра, в която и в крайна сметка и самият той да се изложи.

А що се отнася до стереотипа "лоши" фантазии, такива няма - самият Шекспир е казал, че "Няма добри и лоши неща, само помислите ни ги правят такива" и е прав. Освободете се от това, никой няма да те обвини, че имаш мръснишко подсъзнание. В крайна сметка, всеки има фетиш или нещо, което го побърква.

А ако всичко това просто ви притеснява да бъдете открити, опитайте се да налеете по една чаша вино на него и себе си, отпийте за развързване на езика, от там насетне всичко ще си дойде на мястото.
http://kanal3.bg

Първата буква от името показва нуждите на жената във връзката й
5 женски черти, които привличат мъжете като магнит
Особеностите на женския амурен риболов, или 6 начина да си хванеш годеник
Най-добрите секс пози за зачеване /18+/
Купувате книга насън - значи мислите за секс-тройка
Ставате ли за съпруга?
Почувствай тялото (си)
Аксиния разкри секси тайни за себе си пред Венета Райкова
Джесика Алба не иска вече да играе секси прелъстителка

 


Сходни връзки

ПРОВЕРИ! 7 признака, че си скучна в леглото | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди