изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:50 EET
Палавата съпруга на известния пловдивчанин снимала порното в кола (18+)    
Новини Историята с домашното порно на известното и уважавано семейство от Пловдив се оказа,че има доста горещо продължение. Розовото клипче, което в момента е доказателство в съда, всъщност е заснето от любовника на съпругата по време на една от срещите им край града. Дамата настояла нейният Ромео да заснеме порното в колата, даже му дала телефона си.

На видеото ясно се вижда как партньорката му демонстрира висш пилотаж на фелацио, заимствани от филмите за възрастни, пише Марица. В клипчето се чуват окуражителни реплики от мъжкаря. Горещите сцени са заснети на място близо до Пловдив. Героинята, която е интелигентна и известна пловдивчанка, се вживяла се в ролята на Емануела. Горещата дама допуснала грешката да качи клипчето на домашния компютър, който ползвала съвместно със съпруга си.

Рогоносецът е уважаван и известен пловдивчанин. Той едва не получил инфаркт, когато случайно се натъкнал на кадрите, в които жена му прави секс с друг. В момента домашното порно е веществено доказателство по дело з развод в съда в Пловдив.

Магистрати споделиха, че далеч не е единственото. И други пловдивчани, които делят един покрив със законните си половинки, се поддават на Фейсбук манията да снимат всяка минута от личния си живот и да ги качват в мрежата.

Известен пловдивчанин намери клип с порно на съпругата си и любовника ѝ (18+)

Известен пловдивчанин се натъкна на домашно порно на съпругата си и любовника ѝ, съобщава Марица.бг, позовавайки се на близки на семейството. Човекът е интелигентен, с позиции в обществото и останал като гръмнат от горещите сцени на половинката си с другия мъж. Попаднал на тях случайно, докато ровел из домашния компютър.

Естествено поискал развод, а клипът приложил към доказателствата. Ласките били толкова натурални, че чак съдията по делото изпитвал неудобство да ги гледа, но се наложило, защото това влиза в задълженията му.
http://www.blitz.bg

ВСИЧКО НА ТЕМА ДОМАШНО ПОРНО


 

 


Сходни връзки

Палавата съпруга на известния пловдивчанин снимала порното в кола (18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди