изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:26 EET
Кои са секс грешките на жените    
Любопитно Колкото и опитна да е една жена, има грешки в секса, които всеки прави. Но няма защо да се тревожите, дами, всеки прави тези грешки поне веднъж. Хубавото е, че се учим от тях. Ако досега не сте осъзнали къде грешите, вижте кои са най-често срещаните грешни ходове в леглото и не ги повтаряйте!

Не инициирате секс

Липсата на инициатива в секса пречи, защото притъпява желанията и на отсрещната страна. Ако мъжът непрекъснато се чувства нежелан, ако само той пръв прави крачка към интимност, ако винаги чакате той да ви предразположи, сексуалният ви живот ще страда.

Правите от мухата слон

Голяма грешка е да се вкопчвате в крайния резултат от секса – оргазмът. Ако понякога става така, че не успявате да свършите или не свършвате заедно, не го превръщайте в такъв проблем. Има начини за решаване на ситуацията чрез различни секс техники. Ако обаче правите от мухата слон, може желанието на партньора ви да се изпари.

Не правите комплименти

Няма мъж, който да не обича понякога да му се правят комплименти. В крайна сметка всичко, което мъжете правят е за да ни впечатлят. Ако не ги хвалим от време на време, ще изгубим обожанието им.

Не се притеснявайте как изглеждате

Чест женски комплекс е притеснението как изглеждаме голи в леглото. В момент на възбуда мъжете рядко забелязват разни недостатъци, които ние познаваме в тялото си. Последното, което ги интересува е дали имате стрии по бедрата или малко целулит по дупето. Изживяването е от значение. Не го помрачавайте със съмнения. Това личи и в представянето ви.

Не споделяте онова, което искате

Не се срамувайте от сексуалните си желания. Хората не четат мисли. Понякога е по-добре да споделите какво точно искате, вместо да се надявате той да се сети сам. Така ще направите секса още по-вълнуващ.

Не забивайте нокти в кожата му

Може да ви се струва секси и супер възбуждащо, защото го показват в много филми с горещи секс сцени, но мъжете не го харесват. Забиването на нокти в кожата им, най-вече по гърба, може доста рязко да накара възбудата им да стихне. Имайте го предвид.

Не експериментирате

Най-хубавата част от секса, а вие я пропускате?! Защо не експериментирате? Та това е най-забавното, най-разпалващото и най-интересното от цялата връзка. Опитайте и няма да съжалявате.

Не го оставяте да спи

Хей, момичета! Преглътнете факта, че мъжете имат нужда от сън след секс. Това е нормална физиологична реакция и трябва да им простите. След резкият спад на допамина и тестостерона мозъкът има нужда от почивка и веднага изключва определени функции, за да се съхрани.
Следващият път, ако партньорът ви заспи скоро след секс, не му се сърдете. http://www.blitz.bg

Основни грешки, които жените допускат в една връзка

Ето как ще разберете дали тя е стегнала каиша около врата ви

5 черти, които липсват на съвременния мъж

Грешки, които жените трудно прощават

5 начина да опростите живота си

Опасните симптоми, заради които да я зарежете в началото на връзката

Женските грешки, които провалят връзката

Сексолог: Какво пречи на жените да станат идеални любовници

Жените очакват петък с по-голямо нетърпение от мъжете

Секс митовете, които научава от порното

Грешките, които жените допускат със своите половинки не е толкова трудно да се отгатнат, колкото изглежда. Учени съставиха списъ

Най-честите секс грешки на жените

Кой секс е незабравим за мъжете

7-те грешки на необвързаните момичета

Жените над 35 години са забравили какво е секс

Грешки, които жените допускат в леглото

Признаците на женския оргазъм

10 неща, които пречат на жената в леглото

Любов : 5 грешки, които жените правят в леглото

 


 


Сходни връзки

Кои са секс грешките на жените | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди