изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:34 EEST
ОБРАТ В СЕКС СКАНДАЛА В НСА! Адреналинката Ваня отива на съд!    
Новини Опозореният в „Господари на ефира” професор от НСА Николай Колев е наел юристи и смята да подведе под съдебна отговорност както предаването за гафове, така и бившата служителка в него – адреналинката Ваня. Скандалът с 60-годишния Николай Колев избухна преди около десетина дни. Според излъченото от „господарите”, заснето със скрита камера, професорът е предложил да „помогне” на бившата адреналинка Ваня Георгиева да си вземе изпита по физиология по втория начин. Това можело да стане по два начина – или да си плати, или със секс.

Нова тв буквално преекспонира случая. В ефира на медията постоянно текат анонси, че предстоят и нови серии за опозоряването на Колев. „Оказва се, че състуденти на адреналинката Ваня не я познават – не били я виждали и по време на изпити. Това чувствително пропуква моралистичната теза на Нова, че красивите студентки са по принцип жертва на сексуални набези и рекет от страна на професорите си. Тезата издиша, а темата е стара колкото света. „Възможно ли е по принцип студент, който има на следващия ден изпит, за който не е учил, да рискува с компромат серщу преподавателя си, вместо да се „разбере” с него?!”, коментират състуденти на Ваня.

Повечето от тях не намират това за логично поведение и са категорични, че проф.Колев е станал жертва на постановка. Е, скандалът се оказва добро условие за взимането на всички изпити занапред на Ваня. А пък ако стане сечено, тя има зад гърба си цяла телевизия, която лесно ще докаже, че знае материала, а на нея й „отмъщават”. Така че, смятат студентите, Ваня много хитро си е подсигурила завършването без един ден в академията. Въпреки случилото се, повечето студенти, с които се срещнахме, харесват проф. Колев и считат, че той е добър човек, попаднал от наивност в капана. Някои сериозно се безпокоят за здравето и семейството му. Сърцето на проф. Колев не издържа на напъните на Нова непременно да го смаже с унизителния си сериал и той е в болница, научи „ШОУ”. Професорът е в болнични и не е уволнен дисциплинарно от НСА, както съобщи телевизията, пише "ШОУ". Въпреки влошеното си здраве е наел юристи, които да се заемат с репортажа на „Господарите”. „Тогава ще се разбере кой е наел Ваня за актриса, чия е „постановката” и „режисьорите” й!”, многозначително коментират близки на професора.

„Ако това момиче си беше взимало изпитите по реда на нещата, нямаше да има славата, която има. А Кольо по принцип не е ку..ар. Той, ако беше обигран в това, нямаше да се хване на въдицата. По-скоро е искал да се изгаври с тая – такива студентки като нея не знаят какво завършват в края на обучението и по тоя начин ни се подиграват на титлите, на предмета, на висшето учебно заведение. По-възрастните професори се дразним от това, че ни подценяват предметите и си мислят, че номерът минава по тоя начин. Защо не я попитате как си е взимала другите изпити тая Ваня, при другите професори, щом като не я познават състудентите й?!”, питат колеги на професора.  http://www.bnews.bg
 


Сходни връзки

ОБРАТ В СЕКС СКАНДАЛА В НСА! Адреналинката Ваня отива на съд! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди