изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:42 EET
Кои са най-сексапилните българки според "Плейбой" /18+/    
Любопитно Варненката Ралица Василева оглави класацията на родния \"Плейбой\" за най-сексапилна българка.




Ралица Василева /Рали Иванова/ е най-сексапилната българка според "Плейбой".Ралица Василева /Рали Иванова/ е най-сексапилната българка според "Плейбой".Ралица Василева /Рали Иванова/ е най-сексапилната българка според "Плейбой".Блондинката от години живее и работи в чужбина, има десетки фотосесии за различни списания като Maxim, Penthouse и Esquire, а миналата година даже успя да влезе в криминалната хроника на медите зад Океана - хубавицата се оказа участник в пътнотранспортен инцидент, но за щастие се отърва без никакви наранявания, напомня \"Новинар\". Ралица, която в САЩ е известна като Рали Иванова, се прочу като една от любимките на Хю Хефнър. Живяла е за кратко и в Санкт Петербург, но Тампа във Флорида сега е любимото й място.

Освен нея в класацията на най-сексапилните българки попадат и бъдещите майки Радина КърджиловаРадина КърджиловаРадина Кърджилова и Вики от МастилоВики от МастилоВики Терзийска, настоящата Диляна Попова, както и актуалната поп звезда Михаела Филева.

В класацията очаквано попадат Николета Лозанова е сред първите в класацията на "Плейбой" за най-сексапилните българки.Николета Лозанова е сред първите в класацията на "Плейбой" за най-сексапилните българки.Николета Лозанова и Бориса Тютюнджиева е сред първите в класацията на "Плейбой" за най-сексапилните българки.Бориса Тютюнджиева е сред първите в класацията на "Плейбой" за най-сексапилните българки.Бориса Тютюнджиева.

Ася Капчикова е сред първите в класацията на "Плейбой" за най-сексапилните българки.Ася Капчикова е сред първите в класацията на "Плейбой" за най-сексапилните българки.Както и актуалната плеймейтка Ася Капчикова.
В Топ 100 намират място всички по-известни български плеймейтки и няколко носителки на титлата \"Мис България\". От звездите на телевизиония екран най-сексапилни са Алекс Раева и Жени Калканджиева.

http://nakratko.bg/


 


Сходни връзки

Кои са най-сексапилните българки според "Плейбой" /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди