изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:36 EEST
Скандално: Ученик намери гола учителката си в мрежата и сподели с приятели    
Новини27-годишна учителка по география е подала оставка, след като нейни ученици са открили в интернет нейни порно снимки и клипове. Преподавателката, идентифицирана само като Георгина Д, е работила като учител в местно училище в селището Присакани в Румъния през последните две години. Брюнетката обаче се принуди да подаде оставка, след като се озова в центъра на секс скандал, развихрил се, когато неин ученик се натъкнали в мрежата на нейни голи кадри.


14-годишният ученик, чието име не може да бъде съобщено, е споделил снимките и видеата, на които даскалицата е гола или прави секс с приятеля си, със своите съученици.
Училищният съвет разбрал за голите снимки и директорът Мариана Катрина започнала разследване. „Бяхме шокирани. Дори и не можехме да си представим, че учителка от нашето училище ще направи такова нещо. Когато я попитах за снимките, тя каза, че те са фалшиви. Според мен, това е много сериозна ситуация, защото тя противоречи на морала и правните принципи в училището. Това ни причини големи щети”, каза директорката.

Госпожица Катерина си припомни как преди две години Георгина се е върнала в родното село и през сълзи я молела да й даде работа в школото. „Тя беше отчаяна. Беше готова на всичко, за да си намери работа”, спомня си още директорката. http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Скандално: Ученик намери гола учителката си в мрежата и сподели с приятели | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди