изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:44 EEST
Кратък съновник на мокрите сънища /18+/    
Любопитно Имаш успешна връзка и си щастлива, но снощи сънува как правите секс с колегата от съседното бюро. Това означава ли, че не си щастлива в брака си? Какво означава това, че сънуваш такива сънища с мъже, които дори не са твой тип? Да не би да имаш някакъв проблем? Според доктор Деби Хербеник, сексолог, няма нищо такова. Мокрите сънища са нормални и не са срамни.


Ето какво означават най-често срещаните:



Сън за секс с жена

Според доктор Хербеник много жени сънуват, че правят секс с жена в някакъв момент от живота си, макар наяве да се възбуждат само от мъже.

Колкото и шокиращо да ти се струва, този сън е често срещан.  Причината е, че сексът между жени поради някаква причина е по-обществено приемлив от секса между мъже и е често срещана мъжка фантазия. Но когато хетеросексуална жена сънува, че прави хомосексуален секс, обикновено е подсъзнателна изява на силно женско приятелство. Такива сънища може да са предизвикани от силна емоционална близост с приятелка. Те обаче не са повод за притеснения за сексуалната ти ориентация.

Сън за мъжа, който си тръгна

Не си се сещала за гаджето си в университета от години, но го сънува снощи. Доктор Хербеник казва, че няма от какво да се притесняваш и такъв сън не значи, че още си влюбена в него. Вероятно просто мозъкът ти преработва стари спомени. По същия начин, по който мъжът ти сънува славните си дни в гимназията, така и ти можеш да сънуваш стари гаджета.

Според психотерапевта доктор Тина Тесина, подобен сън може и да означава, че си имала някаква случка, която ти е напомнила за старото време. Може би си срещнала някой, който ти напомня за гаджето от университета, или се притесняваш да не повториш стара грешка.



Да сънуваш палави сънища е приятно. Но ако се опиташ да ги дешифрираш компетентно, може да бъде и полезно.
 
Сън с някой, който не те привлича наяве

Понякога жените сънуват мъже, които наяве не могат да понасят, обяснява доктор Хербеник. Сексуалното привличане може да е предизвикано от най-различни чувства, включително ярост. Мокри сънища с някой, когото не понасяш, може да са знак за яд към него в действителност. Но не забравяй, че сънят си е сън и не трябва да му се връзваш прекалено много. Важното е да успееш да отделиш съня от реалността.

Сън с най-добрия приятел на мъжа ти


Никога не си изневерявала, още по-малко с най-добрия приятел на мъжа ти и си в пълно недоумение защо сънуваш секс с него.

Според доктор Тесина първото обяснение е невинно любопитство – на подсъзнателно ниво се чудиш какво е да си с него.

Според доктор Хербеник обяснението е друго: това е табу, следователно е вълнуващо и съответно секси. Проучване показва, че обикновено сънищата с изневери са характерни за двойки, които водят скучен сексуален живот и имат нужда от разнообразие. Приеми го за знак, че връзката ви има нужда от освежаване.

Сън с мъжа ти, но той е с различно тяло или лице

Мъжът ти е тъмнокос и слаб, така че не е ясно защо сънуваш секс с него, но с тялото на Шварценегер и френски акцент. Доктор Хербеник обяснява, че подобен сън може да означава, че имаш нужда от нещо интересно във връзката си. Понякога си мислим, че няма какво повече да научим за партньора си – знаем какво ще каже, какво мисли и какво ще вечеря. Но не забравяй, че всеки, колкото и да е предвидим, има таен вътрешен живот.

Припомни си времето, когато се ухажвахте и си задавахте въпроси за живота, миналото, роднините. Опитай се да подхванеш провокативен разговор и да научиш нещо ново за мъжа си.

Учени са установили, че 8% от сънищата имат еротичен характер. Защо ни се присънва невероятен оргазъм или мистериозен непознат? Изхвърли съновника и виж какво казват психолозите!

Секс с мистериозен непознат

Този мотив в еротичните сънища се счита за най-разпространен.

Експерти предполагат, че този сюжет не е свързан с интимния живот и съвсем не предрича нови запознанства. Всъщност, твоето подсъзнание ти подсказва, че в реалния живот трябва да си позволиш по-мъжкарско поведение. Например, да бъдеш по-решителна или да изказваш собствено мнение.

Зашеметяващ оргазъм

Често се случва с нетърпение да очакваш нещо да свърши.

Например, ако очакваш да завършиш образованието си и да получиш диплома. Макар че, не е изключено у теб просто да се е натрупало сексуално напрежение и в реaлния живот да търсиш освобождаване.

Изневяра

Ако ти се присъни, че изневеряваш на своя мъж с друг, вероятно, всъщност обмисляш такава възможност или тайно хвърляш похотливи погледи на красивия съсед, без той да забележи.

Тъй като изпитваш угризения на съвестта, твоето подсъзнание ти рисува такива картини , за да ти даде възможност да решиш. Дали имаш смелост да изневериш или това са само фантазии, въпреки които ще останеш вярна на своя партньор.

Хомосексуални връзки

Правиш ли секс на сън с човек от твоя пол, това говори за себелюбие, а не за хомосексуални наклонности.

Това е подсъзнателен начин да се почувстваш добре и да си вдъхнеш увереност.

Секс с бившия

Смяташ ли, че бившият ти се явява на сън, защото все още мислиш за него и не си в състояние вътрешно да го пуснеш?

И това е възможно. Но ако си на мнение, че си го забравила, а той изведнъж ти се присънва във влудяващо еротичен сюжет, означава, че твоя сексуален живот е в застой. Т.е. ти нямаш половинка или имаш, но тази страна на връзката ви не върви. А на теб са ти необходими еротични преживявания, както и на всеки друг. И подсъзнанието ти просто използва образа на човек, с когото си имала такива много пъти.

Секс с шефа

Специалистите смятат, че еротичните сънища не се отнасят толкова до хората които сънуваш, а до това, което те символизират.

Например, ако ти се присъни, че спиш със шефа си, означава, че изпитваш желание да вземеш нещата в свои ръце, сама да контролираш живота си и да се разпореждаш с него.

Оргия

Секс с участието на няколко персонажа може да означава подтискани желания и нужди.

Може би си твърде консервативна и сдържана в интимните си отношения. Трябва да бъдеш по-смела. Но тези сънища може и да нямат нищо общо със секса. И всъщност да говорят, че си твърде разпиляна в реалния си живот. Трябва да се съсредоточиш в едно нещо, което действително е важно за теб.

http://www.cosmopolitan.bg

 


Сходни връзки

Кратък съновник на мокрите сънища /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди