изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:16 EET
Няма да повярвате за какво си мислят жените по време на секс    
ЛюбопитноПриложение за споделяне на тайни разкри за какво си мислят жените по време на секс и какво им помага да стигнат по-бързо до кулминация. В умовете им се въртят от порнографски сцени до някои откровено озадачаващи – например котки и гевреци, пише британското издание \\\"Дейли Стар\\\".Много представителки на женския пол са използвали „Уиспър“ за да споделят някои от най-интимните си мисли, защитени от анонимността.



Един от куриозите, споделен от една от потребителките, е, че за да достигне по-бързо до оргазъм с партньора си, тя мисли за гевреци. А друга признава, че когато се нажежат страстите в леглото, тя мисли за котки.

А някои дами споделят, че когато се разсеят по време на секс, започват да зяпат из стаята и мислят за тривиални неща, например, че трябва да използват повече шампоан, когато се къпят.

Някои от интимните тайни, които споделят жените, едва ли са изненадващи, но биха наранили партньорите им. Например, че мислят за бившите си в момент на кулминация или по време на секс мислят за предишните партньорки на хората, с които интимничат.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Няма да повярвате за какво си мислят жените по време на секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди