изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:09 EEST
ПОТРЕСАВАЩИ РАЗКРИТИЯ! Мадам Мулти убила дете на Илия Павлов    
Светска клюка Дарина Павлова, вдовицата на създателя на “Мултигруп” Илия Павлов, е убила третия им наследник малко преди смъртта на боса, който бе застрелян на 7 март 2003 г. Това разкриват близки до милионерската фамилия години след показното убийство на боса. Днес нероденото бебе на Дарина и Илия е трябвало да бъде на около 13 години, съобщава Retro.bg.


Вдовицата на покойния бизнесмен никога не е говорила по темата, защото решението да направи аборт и да не задържи детето не е било нейно и тя го преживявала тежко в годините.

“Дарина не е забравила и до днес онзи момент, в който трябваше да избира да послуша мъжа си или да се скарат жестоко. Той настоя, че няма как да си позволят да се занимават с бебета в тежкото положение, в което са. Явно вече е усещал, че има много врагове и проблеми и е предпочел да огорчи жена си, вместо да стане по-уязвим.

Това се случи някъде през лятото на 2002 г., няколко месеца преди да бъде застрелян”, обясняват свидетели на ужасяващата за Дарина случка.

Почти всички в обкръжението на милионерското семейство научили новината, както и последващото решение. Причината е, че Мадам Мулти побързала да се похвали, че отново ще дари мъжа си с наследник и се надявала и третото им дете да е момче като невръстния тогава Илия-Калоян. Дори започнала да мечтае как ще го кръсти и искала отново да е някое царско име като Симеон или Самуил. Мераците обаче неочаквано били попарени от Павлов и в крайна сметка тя се примирила.

“Никой нищо не каза повече по темата. Дарина се затвори в себе си и изкара дълга почивка в САЩ. Очаквахме да се върне в напреднала бременност от там, но се оказа, че вече не чака дете и ни стана ясно, че нещо се е случило. Първоначално мислехме, че е станало някакво нещастие и е изгубила бебето, заради което никой не смееше и дума да обели. После обаче по държанието и към Илия и разни подхвърляния от нейна страна разбрахме, че той е поискал аборта”, обясняват още очевидци. http://blife.bg
НА СНИМКАТА: Дарина Павлова с внучката си Алба Микнас

 


Сходни връзки

ПОТРЕСАВАЩИ РАЗКРИТИЯ! Мадам Мулти убила дете на Илия Павлов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди