изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:58 EEST
Студент удуши ученичка от ревност и сам се предаде в полицията    
Новини22-годишен мъж от Горна Оряховица е в ареста, след като убил зверски приятелката си от ревност. Драмата се разиграла около 23 часа на 25 април в наследствена къща на родителите на момичето в горнооряховското село Правда.

В злополучната вечер Венцислав А. и 16-годишната му приятелка Десислава Г. се били усамотили в селската къща. Двамата имали връзка от няколко месеца. Младежът, който е студент последна година в Стопанския факултет на ВТУ \"Св.Св.Кирил и Методий\", пил вино. Неочаквано обаче разбрал, че приятелката му Десислава Г. е разговаряла с бившето си гадже.Това разгневило студента по икономика, който смятал, че момичето продължава да поддържа контакт с предишния си приятел.

Венцислав изпаднал в ярост и се нахвърлил върху ученичката. Проснал я върху леглото, увил чаршаф около врата и и с всички сили захванал да затяга примката. След минути девойката издъхнала.

Когато дошъл на себе си и осъзнал какво е сторил, Венцислав сам се предал в полицията. Около 2,35 часа в злокобната нощ той отишъл в Районното управелние в Горна Оряховица и заявил: \"Извърших тежко престъпление. Убих приятелката си\".

Студентът веднага бил задържан и тестван с дрегер за алкохол. Уредът отчел начилие на 0,96 промила алкохол в кръвта му. По случая било заведено досъдебно производство. Разследването се извършва под наблюдението на окръжна прокуратура - Велико Търново.

Десислава Г. била ученичка в Професионалната гимназия \"Атанас Буров\" в Горна Оряховица и във вторник десетокласничката е трябвало да бъде в клас. Венцислав също е от Горна Оряховица и двамата често се срещали в наследствената къща в Правда, в която през седмицата не живеел никой.

\"Няма данни преди фаталната вечер студентът да е проявявал агресия спрямо момичето\", каза директорът на Областната дирекция на МВР във Велико Търново старши комисар Димитър Машов.

Часове наред във вторник продължиха разпитите на Венцислав А. \"Извършителят е задържан за 24 часа, но ще настояваме съдът да му наложи постоянна мярка\", обяви окръжният прокурор Емил Денев.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Студент удуши ученичка от ревност и сам се предаде в полицията | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди