изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 21:08 EEST
Бански с ботуши дефилират на „Коачела“ /видео/    
Светска клюкаБански, съчетан с ботуши, котешки уши, рошав кок и брокат са тазгодишните модни хитове на фестивала „Коачела“. Фестивалът се провежда всяка година в Калифорния от 1999 г. Насам, като идеята на създателите му е да възкресят традициите на великия Уудсток. Хедлайнери на феста тази година бяха Guns N Roses и шотландският диджей Калвин Харис.
Хейли БолдуинАлесандра АмброзиоХейли БолдуинАлесандра АмброзиоКендъл Дженър

Събитието се превърна в истински панаир на суетата. Звезди като Тейлър Суифт и Кейти Пери, Алесандра Амброзио, Леонардо ди Каприо, Джаред Лето и Нина Добрев посетиха събитието и се опитаха да се впишат в дивия му дрескод с високи ботуши, кожени дрехи с ресни, шапки с периферии, дантелени прозрачни поли, къси дънки, разкроени рокли, кърпи за глава, ексцентрични бижута и гръндж тениски.

Парис Хилтън дойде на феста с прозрачна рокля и котешки уши. Кендъл Дженър го посети по сутиен, а сестра й а Кайли Дженър беше по бански костюм, съчетан с пухени чехли. Комбинацията бански и ботуши набра популярност сред посетителите на фестивала.

Небрежно вдигната част от косата в рошав кок – това е главната прическа, станала модерна на събитието. Украсен с плитки и















 


Сходни връзки

Бански с ботуши дефилират на „Коачела“ /видео/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди