изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:33 EET
5-те пози за най-силен женски оргазъм    
Любопитно Науката винаги се е опитвала да открие тайната на силният женски оргазъм. Колко силен питате? Толкова силен, че следващите дни да се радвате на студена бира и мусака. Как точно се изчислява силата на женският \"О\"-момент? Според науката, всичко започва с големите опити и грешки, правилният тайминг, женското настроение и редица други фактори.

В името на мъжкото достойнство и женското сексуално желание, изпратихме хората с бели престилки на много важна мисия - да подпитват дамите (в стил Аристотел) относно най-силните си сексуални изживявания. Не след дълго, господата се върнаха, носейки тонове информация, както и ограничителна заповед от някои респондентки. Но най-важното, те носеха 5-те най-важни сексуални пози, които гарантират мир, любов и Шампионска лига:



1. Кучетата знаят най-добре Едва ли е най-романтичната поза, но нека не забравяме, че оргазмите изискват около 90% участие на физиката, следователно ще трябва да си алфа-мъжът, показвайки страст в действията си. Този скрит фетиш \"Мъжът зад жената\" създава доста предпоставки за извървяването на това приключение. От научна гледна точка, имаш всички шансове да стимулирате мистичната G-точка, където се преплитат важните нерви. Препоръчително е да не оставяш клитора без внимание и мисията ще бъде изпълнена.



2. Краварката Няма жена, която не обича доминацията! Контролът се повишава драстично в тази поза, позволяваш на избраната да определя темпото, дълбочината и силата на ездата. Създалото се допълнително триене в зоната на клитора също не е за подценяване. Напомняме, че всяка жена обича да има две големи ръце, които да стискат дупето й (те си признават). Малко индивидуалност не е навредила на никого, повдигай таза малко повече, когато се издига.



3. Мостът ... не е над река Куай, нито ще трябва да правиш това физическо упражнение (препоръчваме все пак да го владееш). Мостът се използва в онези прекрасни моменти, когато мисионерската поза е твърде праволинейна. От теб се изисква да хванеш милото за най-сексапилните части, да я стиснеш здраво и с помощта на таза да я повдигнеш така, че да стигнеш до дъното на този сексуален случай. Мостът не е за начинаещи и слаботелесни господа, които са пропуснали правенето на крака във фитнеса. Ако наистина нямаш физическата сила да извършиш това впечатляващо движение, тогава по-добре не се опитвай. Удоволствието ще се превърне повече в мъка. Силните на деня обаче могат да стимулират 2 пъти повече G-то. Кой е казал, че сексът е само удоволствие - понякога си трябва и физика!



4. Краката на раменете Точно колкото това се харесва на теб, толкова се харесва и на нея. Фактът, че може да те стисне ушите с бедра е нещо, което възбужда и двамата, а и може да се приложи в абсолютно всеки случай (орален и стандартен). Ако краката са леко присвити, стимулацията е толкова силна, че можете да бъдете буквално изгонен от рая, секунди преди големия взрив. Другият голям плюс е, че милото ще може да се любува на мускулите (при положение, че си се пОтил тази зима) и дори може да упражни още по-голям контрол стискайки те здраво за дупето. Поради сериозното триене, шансовете да изригнеш като Везувий, са огромни!



5. Коляното Колкото и странно да звучи, тази поза може да бъде ключът за палатката. Разстоянието до щастието е много по-малко и чрез това усукване, можеш да бъдеш не само капитан, но и господар на собствените си удоволствия. Ръцете се поставят на бедрото, имаш цялото си тяло, за да използваш инерция и сила, както и партньорка с желание за събуждане на съседите, активирането на 3-4 аларми и поне едно позвъняване на 112. Ако картинката не е достатъчно ясна, препоръчваме да започнете всичко с обърната краварка, но вместо лицето й да е бъде насочено към теб, нека е обърната в странична посока. Позата може да се прилага в изправено и легнало положение, като лично за нас, когато милото лежи така, шансовете за чувства близки до нирвана са изключително високи!

http://men.hotnews.bg


 


Сходни връзки

5-те пози за най-силен женски оргазъм | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди