изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:21 EET
Пет вечни секс-съветa, които идват от древността    
Любопитно Вече не се страхуваме да попитаме това, което искаме да знаем за секса. Но информацията по тази интимна тема вече е толкова много, че човек може да се загуби в нея и да се обърка. Така става трудно да се отдели най-важното, което би ви помогнало да направите секса превъзходен. Ето няколко прости правила, които може да облекчат този занимателен процес!

1. Наблюдавайте партньорката си.

Всеки от нас е ярка индивидуална личност със своя характер, навици и... ерогенни зони. Но на мъжете, понякога не им е лесно да „превключат“ от бившата си приятелка на новата си възлюбена, особено ако между двете връзки не е минало много време.  Разбира се, никак не е романтично да се задават подобни въпроси на първата среща, но този, който има „очи“ ще види какви ласки и в кои горещи точки предизвикват у любимата му най-силна реакция. В повечето случаи мъжете са толкова обсебени от страха си да не би да не оправдаят надеждите на дамата си, че изобщо не им е до това да установят на кои докосвания реагира тя.

2. Разговарявайте по време на секс.

На етапа на ухажването мъжете са убедителни и приказливи, но в леглото губят дар слово. Но не трябва да се отпускат – понякога е по-добре да се говори, отколкото да се мълчи: комплиментите за външността, фигурата или мили „мръсни“ думички, прошепнати в ухото. Никаква сексуална техника не може да накара жената да се чувства така, както навреме чутата и правилно казаната дума.
 
3. Не пренебрегвайте дреболиите.

Точка G — това е прекрасно! Но в търсенето й може да прекарате целия си живот, а дори няма гаранция, че ще успеете. Като правило истината е някъде там, в буквален смисъл на повърхността. И за повечето представителки на прекрасния пол клиторния оргазъм е най-сигурният начин за наслада!
 
4. Своевременно и без да се налага да ви напомнят слагайте презерватив.

Какво? Не обичате? Ще се наложи да заобичате! Ако разбира  се не сте семейна двойка със сериозен стаж. Колкото и да е разкрепостена и разгорещена една жена, грижата и вниманието винаги трябва да съпътстват интимните отношения. За много жени това да напомнят на мъжа за презерватив, означава да прекъснат емоционалния процес и да рискуват да се покажат цинични. Ако момичето е съзнателно, тя така или иначе ще ви напомни, но ако й спестите тази неромантична част от прелюдията всичко ще мине къде къде по-леко и красиво!
 
5. Нека не ви мързи да извършвате „нелепи смешни движения с тялото“.

Може би за целта ще ви се наложи да потренирате мускулите си и да спрете да пушите, но добрият секс си струва тази жертва. Тук майсторките на вагиналния оргазъм ще получат възможността да се „изстрелят в стратосферата“. Имайте предвид, че бясното темпо е уместно към края на акта, а не в началото, освен ако любовната игра не предполага изненадващ и бурен секс за няколко минути.
http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Пет вечни секс-съветa, които идват от древността | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди