изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:20 EEST
Зодиите - Какъв цвят е вашето яйце?    
Хороскоп

Зодиите - Какъв цвят е вашето яйце?





Овен

Червено, естествено

Без грам колебание хващайте червеното яйце! Стиснете го здраво и чакайте да настъпи моментът, в който с победоносен възглас “Христос возкресе!” ще потрошите черупките на цялата рода, а и на комшиите също. Вибрациите на този цвят отговарят перфектно на вашия зодиакален знак. В казана на Овена ври опасна смесица от страст, енергия, емоции и ентусиазъм. А червеното е лакмусът, който отприщва химическата реакция от смесването на тези съставки. Червеното е цветът на първата (коренната) чакра, която отговаря за оцеляването и просперитета ви, уважаеми Овни.

Телец

Пролетно зелено

Нормално е цветът на един от най-земните знаци да е пролетно зелено. Черупката на вашето яйце борец е в цвят чист и ясен като на прясно разлистените дървета. Това е цветът на буйния растеж, младостта и обновлението. Зеленото ще ви припомни, че все още пазите детското умение да се наслаждавате на живота. То е и цветът на семейното единство. Означава, че ви бива в отглеждането на растения и стопанисването на материални блага. В този цвят е чакрата на сърцето - центърът на чистата любов. Тя свързва духовната със земната енергия.

Близнаци

О-о-оранжево яйцето

Виждате ли сред пъстрите яйца да сияе едно, особено примамливо? Оранжевото! Хванете го без колебание. Това е цветът на разнопосочните способности, разнообразието, социалните умения и вдъхновението. Вашият цвят. Символ на общителността, хармонията и откривателството. И на втората - сакрална чакра. Тя отговаря за вдъхновението, творчеството и красотата, но също и за сексуалната енергия. Ще ви помогне да ограничите самоличностите си до две (колкото са и основните цветове, съставящи оранжевото) - войнстващо червена и сияйно жълта.

Рак

Ярка циклама

Цикламено се получава най-лесно със стандартните бои за яйца под формата на таблетки. Не е нужно да полагате конкретни усилия, за да го постигнете - просто се пробвайте да боядисате червено яйце. Този цвят на несполучило червено, който е средно между лилаво и пембе, най-вярно отразява мечтателната ви и комплексна особа. В него е обагрена аурата на теменната чакра - на висшето познание, духовност, мъдрост и просветление. Цикламеното яйце ви осигурява победа и късмет. Не се колебайте да го запазите за себе си - това си е вашият потенциален бияч.

Лъв

Слънчево жълто

Ако има златно яйце, вземете него. Но при липсата на такова ще трябва да се задоволите с възможно най-жълтото в купчината с нашарените великденски яйца. То ще ви донесе нужните вибрации. Този цвят олицетворява чувството за хумор, интелигентността, смелостта и силата - все качества, които са присъщи на представителите на Лъва, но които няма да му е излишно да бъдат подсилени в нощта на Възкресение. Това е и цветът на чакрата на слънчевия сплит - манипура, центърът на нашата сила, воля, успех, мъдрост, емоционална чувствителност, лична власт и его.

Дева

Небесносиньо

За Девите запазете сините яйца. Те ще успокоят вечно търсещия им съвършенството дух и ще ги заредят с търпение. Синьото е цвят, който дава подкрепа и спокойствие. Той е и цветът на петата чакра - на гърлото. Тази чакра отговаря за красноречието, творческото изразяване, комуникацията, артистичността, дипломацията и колективността. Небесносиньото великденско яйце в ръката на Девата е бомба в крепостта на агресивността, нахалството или самохвалството на някои други знаци – примерно на тези, стиснали червени или жълти яйца.

Везни

С цвета на изумруд

Яйцето, което е с цвета на морето или зелено като изумруд, е ваше - вземете го без свян, ако трябва го изтръгнете от ръчичката на малко детенце. Зеленото носи вибрациите на вашия зодиакален знак, затова и първото яйце, с което ще се чукнете, е хубаво да е в този цвят. На вас, за разлика от Телеца, зеленото носи душевно равновесие, спокойствие и хармония с природата. То подсилва инстинкта ви за оцеляване и ви позволява да чуете по-ясно зова на сърцето си. Както вече споменахме, зеленото е цветът на сърдечната чакра.

Скорпион

Свийте го от рогатия

Откраднете яйцето на Овена, защото червеното е и вашият цвят. То е въпрос на гледна точка, но всъщност аленото яйце е първо ваше, а чак след това идват претенциите на онези хвалипръцковци, родени от 21 март до 20 април. Цветът отговаря на душевната ви настройка - дълбок, силен и плътен като като кръвта, която ви се иска да лочите в моменти на искрен бяс. например, когато някой посяга на вашето яйце. Този цвят - на първата чакра, събужда дълбоката ви чувственост, подсилва вълшебството на вашата любов и мощта на интелекта ви.

Стрелец

Заложете на виолетово

Ако ще избирате великденско яйце от кюпа, вземете виолетовото. Така увеличавате шансовете си да надвиете всички в яйцеборството. Лилавият цвят развива духовността, интелекта и авантюризма - качества, които високо цените. Той дава криле на вечно търсещите просветление и приключение Стрелци. Разбира се, той е и цветът на теменната чакра. Интуитивното познание, стремежът към мъдростта и истината са качества, свързани с добре развитата теменна чакра, и са почти пряко следствие от това, че на Великден ще грабнете виолетовото яйце.

Козирог

Под индигото

Цветът на престояло в тъмносинята боя яйце за вас не е дефект, а положителен ефект. Ако си откриете такова едно тъмносиньо, почти черно, да знаете - ваше си е. С него ще потрошите черупките на всички, дори на най-малките джеременца, така че къщата ще се огласи от рев на разочаровани мъници. Този цвят дава турбоускорение на невероятно силната ви интуиция и ще отвори третото ви око, нищо че предпочитате да го държите здраво примижало и да се осланяте само на разума. Поне този път последвайте инстинкта си. Изберете индиговото яйце.

Водолей

Само цвят лилав

Ако в дома ви има Рак или Стрелец, обмислете си стратегията. Защото ще се борите за едно и също яйце в цвета на вътрешното познание и мъдростта - виолетово-цикламено-лилавото. Този цвят събужда радостта в душата ви и ви помага да намерите отдушник на онзи вековечен зов - гласа на изкуството. Вибрациите на лилавото ще отприщят творческите ви потоци и те ще бликнат във всички посоки. Вече споменахме, че теменната чакра сияе в този диапазон. На вас специално това ще ви помогне да предадете реформаторските си идеи на благодарния свят.

Риби

Морски дълбини

Видите ли в кошничката яйце с цвета на морски дълбини, няма да е нужно да ви подтикваме - вие сами ще посегнете на него. Това е цвят, който безмълвно ви зове. За прозаичния Козирог той може да е индигово син, но за вас е цветът на дълбоката вода - дълбока, като душата ви. В него намирате утеха, защита и спасение от злините на този свят. По принцип Рибите сте силно интуитивен знак, а индиговото действа като стимулант на вашата способност да съзирате отвъд видимото - то е цветът на третото око. Дръжте здраво тъмносиньото яйце!

http://www.trud.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

Зодиите - Какъв цвят е вашето яйце? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди