изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:50 EEST
1,77 промила в кръвта на девойката, ухапала пожарникар    
Новини

Пияна до козирката  била младата шофьорка от Хасково, ухапала притекъл се да й помогне пожарникар. От полицията съобщиха, че в кръвта на буйствалата 18-годишна девойка е имало 1,77 промила алкохол. Както вече „Хасковска Марица” писа,  Инцидентът стана в събота след обяд.



Тогава взелата наскоро книжка хасковлийката катастрофира с „Опел Омега” на булевард „България” край хотел „Родопи”. Автомобилистката загубила контрол над управлението. Леката кола се остъргала в дърво, отнесла част от еластичните огради и кацнала на паркинга над реката. За щастие няма пострадали минувачи.

Веднага след инцидента неволни свидетели се втурнали да помагат на водачката, която упорито отказвала да излезе от купето. Сеирджии пък започнали да я снимат със смартфоните си. Междувременно пристигнали полицаи и аварийно-спасителен екип на пожарната. Спиртосаната шофьорка  продължила да се държи странно, дори се нахвърлила срещу униформените и успяла да впие зъби в един от огнеборците. Наложило се полицаите да поставят белезници на развилнялата се и я отвели с патрулка. Срещу девойката е образувано бързо производство.

Още четирима алкохолно почерпени шофьори са отведени да изтрезняват за 24 часа по Гергьовден в полицейските арести в двата най-големи града на региона. Пак в Хасково е заловен 67-годишен от стамболовското село Тънково. Той седнал зад волана, след като изпил над литър ракия.

Дрегерът отчел 2,20 промила весели молекули в организма му. За същото провинение компания в ареста му правил и  40-годишен жител на областния град. Автомобилистът поел 1,75 промила преди да подкара возилото си.

В Димитровград пък са арестувани двама натаралянкани от съседните села. 40-годишен от Радиево кормувал с 1,49 промила, а 46-годишен от Горски извор управлявал возилото си с 1,45 промила. http://pik.bg


 


Сходни връзки

1,77 промила в кръвта на девойката, ухапала пожарникар | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди