изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:10 EET
15-годишна прави секс с цял футболен отбор. Буквално!    
По света Събитията, както обикновено, се случват в Америка и по-конкретно във Форт Майърс, Флорида. Ученици си спретнали една колосална оргия, в която участвал целият футболен отбор на гимназия Саут Майърс и една-единствена девойка.

Първата ви реакция може би е, че са я насилили, но това изобщо не изглежда да е така. Момичето не просто участвала в оргията доброволно, но дори се гордеела с постъпката си. Директорът на училището се срещнал с нея, за да разбере, какво точно се е случило и в разговора им останал изумен, че детето говорело толкова спокойно и уверено за случката.
Сексуалният акт се състоял в тоалетните на физкултурния салон, където все още сам не мога да си обясня, къде са се събрали 26 човека и отгоре на всичко са правили секс там. Но нека това да остане мистерия, защото цялото дело е някак неморално.
Освен всичко, оказва се има и видео на изпълнението, снимано с телефон и публикувано в Snapchat. След сигнала на директора полицията в щата конфискува телефона, от който е качен клипа, но до обвинение не се стига, тъй като всички участници в оргията са на еднаква възраст и изглежда никой не иска да повдига обвинение. Дори родителите на момичето. http://www.bulnews.bg

14-годишна спечели бас след секс маратон със 100 мъже /18+/
Звезди, изключени от училище
РАЗЮЗДАНА УЧЕНИЧКА РАЗКАЗВА ЗА ОСЪЩЕСТВЕНИТЕ СИ СЕКСУАЛНИ ФАНТАЗИИ
 


Сходни връзки

15-годишна прави секс с цял футболен отбор. Буквално! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди