изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:06 EEST
74-годишен пое управлението на бизнеса на Пеевски    
НовиниАлександър Георгиев на 74-години пое в ръцете си бизнеса на Пеевски. Междувременно майката на депутата от ДПС Ирена Кръстева напусна и борда на „Нова българска медийна група холдинг”, след като през март отстъпи на Георгиев поста изпълнителен директор, според източници на Capital.bg

На нейното място в борда сега влиза 67-годишната Виолета Димитрова. За нея няма особени сведения, като в Търговския регистър и „Дакси” единствено се вижда участието ѝ като съдружник в търговеца на текстил „Адимари” до 2011 г.

Третият член на борда на „Нова българска медийна група холдинг”, която контролира вестниците „Телеграф”, „Монитор”, „Политика”, „Борба”, „Меридиан Мач”, е 65-годишният адвокат Дора Спасова.

Георгиев, който е заместник-председател на борда на „Нова българска медийна група холдинг” стана и управител на другите три дружества, които Кръстева основа миналото лято и в последствие дари на Пеевски.

Депутатът от ДПС вече е едноличен собственик на компаниите „Био Уотър”, „Био Уотър Инвестмънт” и „НСН Инвестмънт”. Това става ясно от негова декларация по Закона за предотвратяване на конфликт на интереси, подадена в Народното събрание на 17 май.

Според Mediapool.bg промяната в активите на „успелия млад мъж” не кореспондира с уверенията на премиера Бойко Борисов, който обяви точно преди един месец: „Пеевски си отиде, Пеевски напуска страната. Много скоро вече няма да е дъвка. Аз не знам тогава какво ще измислят, какво ще говорят” - вижте във видеото.

Новите придобивки на Делян Пеевски влизат в противоречие и със собствената му заявка от края на март, че се отказва от бизнес проекти в България.  http://www.vesti.bg

 


Сходни връзки

74-годишен пое управлението на бизнеса на Пеевски | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди