изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:38 EET
Млада учителка забременя от ежедневен секс с 13-годишен (СНИМКИ/ВИДЕО)    
По света Когато даскалицата била разкрита, го ударила на бяг, но после решила сама да се предаде на властите

Учителка на осми клас, която забременяла от ежедневен секс със свои 13-годишен ученик, се предаде сама на полицията. 24-годишната Александрия Вера е казала на местните училищни власти, че е имала секс контакти с младо момче от септември насам, след като двамата започнали а флиртуват пои време на летни учебни занимания. Преподавателката от средно училище „Стовал” дори забременяла от 13-годишния през януари.


 
От съдебните документи става ясно, че родителите на малчугана нямали нищо против той да прави секс с даскалицата. Учителката казала на следователя от училищните власти, че „те ги подкрепяли много и били много радостни от факта”, когато тя им съобщила, че синът им ще става баща, а те самите – баба и дядо.
 
Учителката махнала бебето, след като била разпитана от социални работници. Служителите на американската агенция за защита на детето навестили учителката през февруари.  
 
С напредването на разследването срещу нея, учителката решила да се покрие, за да не бъде арестувана.

Вчера обаче властите потвърдиха, че 24-годишната се е предала сама на полицията в окръг Монгомъри.
 
Вера от Хюстън в американския щат Тексас е обвинена в секс насилие срещу дете. След повдигането на обвиненията Вера е освободена под гаранция в размер на 100 000 долара.

Вера е разкрила и как е започнала връзката. Тя дала на своя възпитаник профила си в Инстаграм, след като той закъснял за час. В социалната мрежа момчето попитало учителката, дали иска да се срещнат и тя се съгласила. С течение на времето, учителката започнала да вози ученика в колата си до усамотени места, където двамата правили секс. При това почти всеки ден.
 
Вера била толкова напориста с момчето, че трудно криела връзката си дори в училище. „Той я сграбчи за задника пред очите на всички. След това те си говориха за това пред всички”, разказва очевидец.  http://www.blitz.bg




 


Сходни връзки

Млада учителка забременя от ежедневен секс с 13-годишен (СНИМКИ/ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди