изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 09:59 EEST
Нетът ври заради абитуриентката с рокли от Дубай: "Кой е по-куха лейка? Ани Цолова, Виктор Николаев или майката и дъщерята?    
Общество

Това чупи тъпомера, изригна бившият вътрешен министър Богомил Бонев







Нетът завря от появилата се в Нова тв сутринта абитуриентка със странното име Каролина Клер, която се похвали, че родителите й я изпратили на бала с две рокли от дизайнери в Дубай, за които платили 15 бона. В ефира на Нова тв, в сутрешния блок, стана ясно, че майката на абитуриентката - Меги Мичева, пратила писмо до "Здравей, България" специално, за да поиска време, в което да разкаже за скъпарските одежди на дъщеря си.

Майката на абитуриентката

"Това чупи тъпомера! Трудно е да се определи Ани Цолова, Виктор Николаев или майката и дъщерята са по-кухи лейки", коментира във Фейсбук бившият вътрешен министър Богомил Бонев.

Не е тъпо да харчиш парите си както искаш-тъпото е да се обадиш в телевизията и да разкажеш за роклите на дъщеря си, беснеят зрители в социалните мрежи. 

„В този ден е важно човек да се чувства добре без значение дали ще носи народна носия, или има възможност или не", коментира в „Здравей, България" самата абитуриентка Каролина-Клер.

 „Всичко стана много спонтанно. Месец преди бала нямаше рокля и всичко стана много спонтанно", разказа майката на момичето.

Дизайнерите са направили две рокли - червена и от слонова кост, и са съобразени с цвета на кожата на Каролина.

„И двете сме на мнение, че този ден трябва да бъде изключителен", допълни Меги Мичева.

Каролина-Клер планира да кандидатства „Международни отношения" в Софийския университет „Свети Климент Охридски".

http://pik.bg



 


Сходни връзки

Нетът ври заради абитуриентката с рокли от Дубай: "Кой е по-куха лейка? Ани Цолова, Виктор Николаев или майката и дъщерята? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди