изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:27 EEST
Индианци уголемяват пениса си чрез ухапване на змия    
Любопитно Момчетата в Африка се женят, ако задоволят бъдещата тъща

Сексът е един от най-красивите любовни ритуали. Сексуалната култура в някои краища на света е доста по-различна от традиционната. В държави като Япония, Китай, Индия и Непал сексуалността се разглежда не само като начин на общуване, изкуство, но и като наука. Сексът в тези страни е не само удоволствие, но и начин за достигане на духовното извисяване.

Ето и част от най-странните:



Индия

Младите мъже и жени се обучават в обща спалня

В храма „Саундати” се практикува сакрален секс в чест на богинята Йелама, считана за „майка на света”. В празнични дни богомолците изпадат в странен транс и се съвкупляват с младите жени и мъже, посетили храма. За това си „пречистване и просветление“, вярващите правят дарения.

Като част от традициите на племената, живеещи в централната част на Индия, е ритуалът Готул. Това е събиране на млади момичета и момчета, които да се научат на песни, танци, дисциплина и... секс. Момичетата спят с различно момче всяка нощ. Ако някое от момичетата забременее, то после цялото племе осиновява детето, защото не се знае кой е бащата.

Традициите пък на племето Муря в Индия е младите мъже и жени да се обучават в обща спалня. Младите Мура танцуват всяка вечер около общата спалня „гхотул“, а след това по-опитните ги посвещават в блаженството и тайните на любовта и секса.

Нова Гвинея

Момчетата пият спермата на старейшините, за да възмъжеят


В племето „Тробрианди”, което се подвизава на остров със същото име, момичетата започват да правят секс още от 6-8-годишна възраст, а момчетата – от 10-12-годишна възраст. „Излизането на среща” при тях не се толерира, а момичетата ходят почти голи. Веднъж годишно се провежда турнир по крикет, който съвпада с узряването на растението ямс, считано за афродизиак. По време на този турнир съпрузите свободно си изневеряват, а по-късно обсъждат „семейно“ преживяванията си. Според тробрианците изневерите заздравяват семейството.

В племената в Папуа, Нова Гвинея, 7-годишните момчета се отделят от семействата си и живеят с други момчета, докато навършат 10 години. Това се прави, за да се "изчистят" от женското влияние. Част от ритуалите, които момчетата извършват, за да станат истински мъже, включват поставяне на пиърсинг, пускане на кръв от носа и пиене на големи количества захар от захарна тръстика. Важна част от ритуала за мъжеството е и пиенето на спермата на старейшините. Така момчетата стават по-силни и по-желани. Когато се завърнат сред жените, мъжете пускат кръв от носа си по същото време, когато техните избранички имат месечен цикъл.

Непал

Младата булка принадлежи на цялото семейство


В Непал хората са доста разкрепостени, когато стане дума за секс. За тях жените са по-скоро притежание, което е изключително жалко. Още по-лоша е съдбата на момичето, ако се омъжи за момче с много братя или доста представители от мъжки пол в семейството, тъй като според тяхната традиция, когато една жена се омъжи за даден мъж, всъщност тя се омъжва за цялото семейство и всички братя и мъже от семейството имат равни права върху нея.

Причината за това е чисто икономическа – обработваемата земя е много малка, а за всеки син трябва да се отдели от нея, за да може да създаде свое семейство. Това водело до недостиг на храна в семействата и непалците прибегнали до полигамията – така хем всички братя живеят като едно семейство, хем земята не се дели.

Судан

Момчето живее в обора, но нощем тайно прави секс с бъдещата си жена


За племето Нуба в Судан най-важният ден в годината е „празникът за избор на съпруг“. Любовните танци на потенциалните младоженци започват още от изгрев слънце и продължават, докато невестите не си изберат съпруг. В знак на благоразположение девойката поставя крак на раменете на избраника си, но… бъдещият семеен живот все още не е факт. Докато не построи дом, женихът не трябва да вижда невестата си на дневна светлина и живее в обора при животните, въпреки че нощно време тайно правят секс.

Тибет

Практикува се многомъжие, братята се изчакват


Племето Нинг-ба в Тибет практикува полиандрия (многомъжие). Земята се наследява от дъщерята в семейството и за да не се раздробява, а и да се осигури работна ръка, тя трябва да се омъжи за няколко братя едновременно. Възрастта на мъжете е в широки граници – от 6 до 26 години, а в съпружеското легло всичко е строго регламентирано – на вратата се слага обувка, когато има ласки и братята се изчакват! Другите дъщери в семейството нямат този „късмет“ – те отиват в манастир.

Нигерия

Женско жури избира половинките си

Племето Бороро в Нигерия отбелязва годишния празник на края на дъждовете и пробуждането на природата не с какво да е, а…с мъжки конкурс за красота! Приготовленията са изключително важни като само гримирането на мъжете може да отнеме 6 дни и 6 нощи! И не само това – гримът трябва да е абсолютно еднакъв за всички участници, за да може журито безпристрастно да оцени мъжките достойнства, макар лицата на всички по-скоро да приличат на маска. Журито се състои от 10 красавици, които оценяват 40-те участници по здравия им вид, белотата на зъбите, чистотата на бялото на очите. Избират се 10 младежи, които имат право да бъдат мъже на момичетата от журито, а любовта си консумират в гората…в палатки!

В нигерийското племе Уадабе пък е съвсем нормално мъжете да си крадат жените. Първият брак е предварително уговорен, докато бъдещата двойка са още деца, и задължителното условие е те да са братовчеди. След това, ако решат, мъжете могат да си сменят жената. Това се случва на ежегодния празник на Геревол – мъжете от племето се обличат в традиционни костюми, с традиционен грим и буквално си крадат новата жена.

Новата двойка се признава от племето, ако успее да се измъкне, без мъжът на момичето да ги види – наричат го брак по любов!

Бразилия

Индианците Топинамба от Бразилия смятат, че жените харесват единствено огромни по размери пениси. В стремежа си да отговорят на тези изисквания мъжете се подлагат на чудовищна манипулация – ухапване от отровни змии за уголемяване на пениса и по-добра ерекция!

Иран

В Иран съществува т.нар. временен брак. Всички млади двойки, които искат да правят секс, плащат известна сума и на бракосъчетанието заявяват времетраенето на брака. Така те са свободни да правят секс колкото си искат, без да нарушават религиозните закони.



Африкански извращения

Девствениците се обезчестяват от млади горили


За африканските племена децата са от изключително голямо значение и всяко семейство се старае да има много деца, но не всеки мъж може да е пълноценен сексуален партньор на жена си. Затова на „помощ“ идва вождът – той има специален помощник, освободен от всякаква работа, с единствено „задължение“ – възпроизводство на племето.

Обичаят в Западна Африка е женихът да откупува годеницата си не от кого да е, а от тъщата и трябва да я задоволи сексуално. И не само това – годеникът се избира от бъдещия тъст, а продължителността на откупа зависи изцяло от бъдещата тъща!

В Северозападна Африка всеки месец се провежда „сексуална лотария”. За целта всеки от мъжете тегли жребий с коя жена да прекара нощта. Има „малка подробност“ – в жребия участват всички - и млади, и стари. А за да откажеш жената, която ти се падне, е нежелателно и може да те лиши завинаги от последващо участие в лотарията.

Племената в Екваториална Африка считат, че не е необходимо мъжът да се мъчи с девственица. За целта девойките се изпращат не къде да е, а в джунглата, а „неприятното задължение“ се оставя в ръцете на мъжка горила. Ако момичето не успее да прелъсти самеца, се счита, че няма да бъде и добра съпруга!

Подготви: Красимир КРАСИМИРОВ

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Индианци уголемяват пениса си чрез ухапване на змия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди