изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:24 EET
Банкер глезил клиент от Близкия изток с елитна проститутка, която изкарвала близо милион годишно    
По света Жрицата била винаги готова за палави игри, оправяла по петима мераклии дневно

Твърди се, че банкер от банката Goldman Sachs глезил ВИП-клиенти от Близкия изток с проститутка, която изкарвала 800 000 долара годишно. Жрицата на любовта се оказа 25-годишна рускиня, известна само като Мишела. Тя е била наета, както се твърди, от изпълнителния директор Юсеф Кабадж, за да омайва либийски инвеститор за сключване на сделка. Нейна реклама в нета гласи: „Имам секси форми и огромен апетит за палави игри”. Историята ѝ бе разкрита в рамките на дело на Върховия съд във Великобритания, заведено от Агенцията за инвестиции на Либия, която настоява Goldman Sachs да ѝ възстанови 846 милиона британски лири след серия от катастрофални търговски стъпки, направени през 2008 година. Твърди се, че Goldman е злоупотребила с доверието на своя клиент и се е възползвала от либийските „наивни и уязвими” официални лица, за да ги накара да инвестират.
 
В съда бе отправено обвинение, че Кабадж е платил на своя човек за свръзка Хайтем Зарти пътуване с бизнес класа до Дубай, където го е настанил в петзвезден хотел и е платил 425 британски лири за две жени, които да прекарат нощта с него. Кабадж е бил под натиск да впечатли Зарти, който е по-малкия брат на Мустафа Зарти – високопоставен чиновник в Агенцията за инвестиции на Либия по време на ерата на лидера Муамар Кадафи, стана ясно в съдебната зала.
 
Една от тези две жени е била Мишела, като по онова време е имало само една секс труженичка с този псевдоним в Дубай, пише в. Sun.


 
Тези дни репортер на Sun се срещна с девойката и показа снимката на Кабадж. „Дори и да сме се срещали, не помня какво се е случвало преди осем години. Имах по пет клиенти на ден, сметнете колко прави това за осем години”, каза тя.
 
По-рано тази седмица Кабадж каза в изявление: „Нито Goldman Sachs, нито аз не сме плащали за непристойно забавление на служители на либийската администрация за инвестиции”.
  
Процесът продължава. 
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Банкер глезил клиент от Близкия изток с елитна проститутка, която изкарвала близо милион годишно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди