изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:34 EET
Кои са най-големите мръсници сред зодиака? (18+)    
ХороскопЛъвовете са благородни и респектиращи, но и истински пожар в леглото. Сексът има нужда от разнообразие, а за някои това се изразява в по-мръснишки фантазии и нестандартни експерименти. Ето от кои зодии да очаквате именно това в леглото.

Лъв

Благородни и респектиращи, но и истински пожар в леглото. Сексът с тях ще ви изглежда като пълнометражен порно филм. Падат си по ролевите игри (като господар и подчинен), белезниците и коженото бельо. Дамите Лъвове по-рядко се развихрят пред всеки, но при мъжете задръжки няма.



Скорпион

Второ място за опасните Скорпиони. Имат мръсно подсъзнание, падат си по секс игричките, нестандартните пози, публичните места. Страстта е основата в същността на Скорпиона и къде да я изкара максимално, ако не в луди секс игри!

Близнаци

Може да не сте предполагали, но Близнаците също са „скрити лимонки“. Ако не се проявил като перверзник пред вас, Близнакът не е бил предразположен или просто ви е кръшкал. Те не могат без секс, но не какъв да е, защото се отегчават от всичко. Експерименти, тройки, групов секс, анален секс – нищо не може да ги уплаши, а напротив – ще им подейства възбуждащо. Това важи особено за дамите от зодията. Най-много обичат секса по много и то в колата, в тоалетната на заведението, на последния ред в киното, в офиса... С Близнак ви чака истинско секс приключение.

Раците и Везните също не отстъпват по-назад по категорията „Перверзност“. В никакъв случай не намеквайте за нестандартен секс на Козирозите и Водолеите.  http://www.blitz.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

Кои са най-големите мръсници сред зодиака? (18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди