изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:21 EET
Камера засне как учителка задоволява с уста ученик на паркинг    
По светаПалавата даскалка първо разходила момчето из града с колата си, а после го обладала на задната седалка




Учителка ще се изправи пред съда по обвинения в това, че е правила орална любов на 17-годишен ученик. 51-годишната Сандра Мейфилд е обвинена в това, че е нападнала сексуално тийнейджъра на паркинг в Оклахома Сити през февруари.
Майфилд, която е учителка в гимназия Мур, също е била видяна да се целува и прегръща с момчето, което учи в същото учебно заведение, в което преподава и тя. „Срещнали са се в Мур, след това с колата са обикаляли из Оклахома Сити и в крайна сметка са се озовали на паркинга на парк Бък Томас, където тя му е направила орален секс”,  каза полицай Джереми Люис.

Непристойния акт се е състоял на задната седалка на Мейфилд и е бил  заснет от камера за наблюдение. Училищните власти с научили за инцидента през март и са алармирали в полицията.
 
Следователите са разпитали тийнейджъра и неговата история съвпада с видяното от полицаите на камерите. Смята се, че въпросната секс среща е била единствена между двамата.  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Камера засне как учителка задоволява с уста ученик на паркинг | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди