изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:20 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2 АВГУСТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 2 АВГУСТ /ВИДЕО/


ОВЕН - Амбицирани сте да постигнете намеренията си и няма да се щадите. Хъсът ви за победа ще ви изведе далече, като с това ще показвате правилно отношение към заобикалящия ви свят.

ТЕЛЕЦ - Деловата ви ангажираност ще ви кара да се чувствате горди, запазвайки и уважението на околните. Общуването с природата ще ви помогне да се освободите от стреса.

БЛИЗНАЦИ - Ще отпаднат неизвестните около предстоящо събитие и ще работите по делата си без притеснение. Имате шанс да получите и повече, стига да сте подали заявката си.

РАК - Ще ви занимават нерешени семейни и лични въпроси, които не могат повече да бъдат отлагани. Сред тях са жилищните проблеми. Интимната ви връзка не винаги ви носи желаните емоции.

ЛЪВ - Носители на новото, прогресивното и полезното, ще се радвате на внимание и уважение от всички, които оценяват качествата ви. Без да се притеснявате излишно, ще работите и има защо.

ДЕВА - Макар и не от първият път, с упорство и вяра ще постигнете това, което искате. От опита, който имате най-вече във взаимоотношенията ви с партньора, сте наясно, че нищо не е загубено.

ЕЛАТЕ В ГРУПАТА ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl

ВЕЗНИ - Ако отсъства вниманието ви към партньора и близките ви, считайте деня си за провален, важността на съвместните ви занимания ще определя и бъдещите ви успехи.

СКОРПИОН - Заредени сте с хубави очаквания, които ще намерят проявление и в днешните ви дела. Бързо ще се справите със семеен ангажимент и ще ви остане време за по-приятни занимания.

СТРЕЛЕЦ - Заради чужди ангажименти делата ви могат да изостанат днес, за това организирайте времето си и не подсилвайте желанието на някого да обсеби напълно времето ви.

КОЗИРОГ - Ще положите повече усилия, за да се справите с въпроси от образователен, юридически или финансов характер. Ще имате резултати, а трудът ви ще получи добра оценка.

ВОДОЛЕЙ - Промените в програмата ви днес ще са продиктувани от необходимостта ви да бъдете с някого, който за съжаление ще е зает. Това няма да ви направи по-малко отговорни.

РИБИ - Ще следвате програмата си с подходящата за това нагласа. Потискайки егото си в полза на наистина важните за вас неща, ще се възползвате от съветите на компетентни.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2 АВГУСТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди