изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:42 EEST
Появиха се още пророчества на Ванга! Ето какво е предрекла за Брекзит, трагедията в Париж, Япония и Албания    
Общество “Малко неща съм чула лично от леля Ванга, свързани със световната политика и бъдещето на различни държави. Смятам, че всеки трябва да говори това, което е чул лично. Всичко останало са спекулации. Тя не коментираше много тези теми. Пред мен каза например, че Япония няма да я има след време. Описа много подробно какво представлява островната държава, пирамидите там, като думите ѝ бяха- “няма връзка с твърда земя”. Това си спомня именитата ни треньорка Нешка Робева от честите си срещи с пророчицата Ванга.

Предсказанието ѝ за Страната на изгряващото слънце Робева споделила с притеснения със свои японски приятели. Те обаче не се изненадали. Обяснили ѝ, че знаят, че страната им ще потъне, и това не ги изненадва. 

Дали обаче е предрекла излизането на Великобританя от ЕС и резултата от Брекзита, както писа наскоро британският таблоид “Сън”, близките до Ванга силно се съмняват. Островният вестник веднага след резултата от референдума излезе с голяма статия, че това било предречено отдавна от баба Ванга. Дори в текста я наричат само Баба, вероятно защото си мислят, че това е първото ѝ име. Определят я като “Нострадамус на Балканите”. 

Приписват ѝ също предсказание за “голяма мюсюлманска война”, което се свързва с “Ислямска държава”. Арабска пролет, употреба на химическо оръжие в Сирия и навлизането на ислямски терористи в Европа били следващите предсказания, които вестникът твърди, че Ванга е направила. 

Веднага се появиха и други тълкувания, отиващи още по-надалеч, свързани с изборите в САЩ и победа на Доналд Тръмп. Заговори се, че пророчицата уж видяла как светът се управлява от двама мъже близнаци - вероятно Доналд Тръмп и Борис Джонсън.

“Това са несериозни съчинения! Познавам Ванга, познавам и много нейни приятели. Досега не съм чул от някого нещо подобно. Няма и оставена някаква следа - писмени спомени, документи или каквото и да е, свързано с прогнози за Брекзит, разпадането на ЕС, президеноски избори в САЩ”, категоричен е председателят на фондация “Ванга” адвокат Иван Драмов, цитиран от „24 часа”. 

Смята, че всичко това са спекулации с името на Ванга. Появяват се веднага след като светът е разтърсен от някакво голямо и значимо събитие. 

Управителят на манастирския комплекс в Рупите Серафим Иванов също с насмешка гледа на писанията чуждите медии, свързани с невероятни предсказания. „Не съм чувал от Ванга да коментира ЕС, дали Тръмп ще стане президент и всякакви други глупости. Основното, което правеше, е да помага на всеки човек, да реши личен здравословен или друг сериозен проблем. Всичко останало е от агенция “Една жена каза”, възмущава се Иванов. 

Не отрича обаче, че Ванга обичала руснаците. Имала е слабост към руския народ, от друга страна там също много я уважават и обичат. За други световни и глобални проблеми не е чувал коментари. За потъването на подводницата “Курск” обаче Драмов твърди, че предсказанието е вярно. Потвърждава го и Нешка Робева. “Мога да коментирам само неща, които съм чула лично от Ванга или нейни близки, на които вярвам и знам, че няма да излъжат. Нейната кръщелница Лили Владинова го е чула лично. Присъствала е на разговор с руснаци. Пред тях Ванга е казала, че “Курск ке потъне” Тогава те са мислели, че става въпрос за града и за известната Курска магнитна аномалия. Учудили се и казали, че няма как да потъне, защото наоколо няма вода. Едва по-късно, когато става трагедията с подводницата, се сещат, че Ванга е имала това предвид”, казва Нешка Робева. 

Пред нея петричката врачка е коментирала политиката и устройството на света, свързано преди всичко с България. Винаги е твърдяла за отношенията ни със САЩ, че “Америка няма да ни помогне - много е далеч, Русия ще ни спаси”. На среща с Александър Лилов, на която също е присъствала Робева, Ванга пък е казала, че Албания няма да я има като държава. Самата Ванга попита Лилов защо толкова хора се интересуват от Албания. Той ѝ отговорил, че страната е стратегически поставена на Балканите. Ванга пък лаконично му казала: “Такава държава няма да има”. 

Друго нейно предсказание, за което Робева е категорична, че е чула от първо лице, е свързано с френската столица: “От Париж няма да остане камък върху камък”. Не зная какво е имала предвид. Не обясни причината, кога и как ще се случи, дали ще стане в прекия, или преносния смисъл”, допълни Робева. 

Казва, че в повечето пъти хората, които са влизали при пророчицата, както и тя, са били слушатели. Попивали думите ѝ, предпочитали повече да слушат, отколкото да говорят. 

Подобни предсказания за световния ред е правила в различни разговори, дори и нямащи на пръв поглед нищо общо с темата, по която са дошли хората при нея. 

Треньорката не е чувала от устата на Ванга негативни коментари за мюсюлманите, още по-малко за ИДИЛ. “Тя не делеше хората по верски или етнически признак. За нея имаше добри и лоши . Имаше много приятели турци”, категорична е Робева. 

Спомня си случай, в който в къщичката в Рупите пристигнал циганин от Сандански. Охраната обаче не го пуснала да влезе. Тогава Ванга от стаята си разбрала, че той е пред вратата, казала му името и разпоредила на пазачите да го пуснат, защото е добър човек. Оказало се, че с него били стари приятели. Преди време той изчистил сметище край реката и там си направил дом за многолюдното семейство. Искали обаче да му съборят постройката и той молил Ванга за помощ. След съдействие от нейна страна не му съборили къщата и той дошъл да ѝ благодари и да я покани на гости. Тя приела поканата и гостувала въпреки съпротивата на някои от близкитеѝ. “Когато се върна, после разказваше, че такава чистота и подреденост в българска къща не е виждала, а човекът бил изключително трудолюбив и свестен”, допълва спомените си Робева. Заради това смята, че едва ли от устата на пророчицата са излизали страшни думи за мюсюлманите като цяло. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Появиха се още пророчества на Ванга! Ето какво е предрекла за Брекзит, трагедията в Париж, Япония и Албания | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди