изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 22:11 EEST
Вижте 30-те жени на Кристиано Роналдо (галерия)    
Светска клюкаВижте 30-те жени на Кристиано Роналдо (галерия)





Жордана Жардел (2001 - 2002)

Най-известното на тази девойка е именно, че е първата известна официална приятелка на бъдещия трикратен носител на “Златната топка”.

Жордана обаче е на "ти" с футбола, още преди да се загаджи с младия Кристиано. Тя е по-малката сестра на известния бразилски нападател Марио Жардел, носител на “Златната обувка” за 1999 и 2002 г. Той идва в “Спортинг” през 2001 г., когато Роналдо е викнат в мъжкия отбор, и го запознава със сестра си.

По това време Жордана е модел и работи в Лисабон. Двамата ходят година-две, след което Кристиано я зарязва, защото заминава за Англия и подписва с “Манчестър Юнайтед”. Твърди се, че известно време след това Жордана не излиза с никого от мъка по първото си гадже.

Карина Феро (2002 - 2004)

Първите години в Англия младият футболист на “Юнайтед” тъгува по родината си и затова си хваща за гадже сънародничка. Това е Карина Феро - неособено известен модел, чиято кариера обаче тръгва рязко нагоре след общите снимки с Кристиано по страниците на британските таблоиди.

Даниел Агуяр (2004 - 2005)

В края на 2004 г. Роналдо се запознава с поредната манекенка и зарязва предишната. Новата е Даниел Агуяр, бразилски модел, която мнозина смятат за най-красивата и очарователна “бивша” на футболиста. Въпреки това романът им приключва още преди края на първата им съвместна година.

Изабел Фигейра (2005)

Следващата в списъка също е португалски модел, но и телевизионна водеща. С нея Роналдо се задържа кратко, но и тя бързо го сменя с друг футболист - Сезар Пейшото, омъжва се и му ражда син.

Лорейн Фрейн (2005)

През 2005 г. Роналдо е истиски сексуален звяр - сменя любовниците си по-често от моделите бутонки. Поредна бройка е англичанката Лорейн Фейн - актриса от сериали и модел. Покрай нея Кристиано става баджанак със съотборника си в “Манчестър Юнайтед” Алан Смит.

Марина Родригес (2005)

Последната бройка в тази така бурна година за португалеца е отново сънародничка и пак модел. В интерес на истината обаче и Мис Португалия 2004 Марина Родригес, и футболистът отричат за интимна връзка, като твърдят, че са само добри приятели.

Диана Чавес (2006)

Началото на 2006 г. Роналдо ознаменува с поредната връзка, която също държи в тайна - с португалската монекенка, актриса и тв водеща Диана Чавес.

Нурия Бермудес (2006)

С темповете на Кристиано в средата на миналото десетилетие се създава впечатление, че на Пиренейския полуостров няма да остане немината от него манекенка. Поредната бройка за кратко е испанката Нурия Бермудес, която прекарва още няколко футболисти, главно от “Реал” (Мадрид).

Сорая Чавес (2006)

Със сънародничката си, също модел и актриса, Роналдо се задържа месец-два. Запознават се на рекламни снимки.

Мерче Ромеро (2006)

За първи път футболистът се хваща със сериозно по-възрастна от него. Това е испанската водеща в различни португалски телевизии Мерче Ромеро, която му е кака с цели 9 години. Романтичните им отношения продължават до есента на 2006 г., като паралелно клюкарските списания непрекъснато топят футболиста за краткотрайни забежки с други хубавици.

Лусиана Абреу (2006)

Нашумялата покрай операта Floribella певица е именно една от споменатите изневери, заради които Кристиано и Мерче се разделят.

Джема Аткинсън (2006)

Нашумялата, макар и с второстепенни роли, актриса от британски сериали изглежда сериозно влюбена в португалеца и е обект на завист от всичките си колежки. Но таблоидите бързо разкриват, че в същото време тя му слага рога с вече споменатия му съотборник Алан Смит, с което романът с Кристиано приключва.

Бипаша Басу (2007)

След като изорава Пиренеите и Острова, Кристиано обръща поглед на изток. Слуховете за романтичната му връзка с актрисата от Боливуд Бипаша Басу са подкрепени от серия снимки, където португалецът и индийката се целуват в нощен клуб.

Мирела Грисайе (2007)

Колумбийката е една от първите, макар и след края на кратката си връзка с Роналдо, която го коментира като сексуален обект. В интервю тя признава, че в леглото той е толкова добър, колкото и на терена.

Карина Бачи (2007)

Връзката на Роналдо с поредната никому неизвестна тв водеща и модел продължава едва две седмици. Пикантност придава слухът, че три години по-късно той отново преспива с нея, докато вече е обвързан с Ирина Шейк.

Джема Стори и Тес Кънингам (2007)

Двете красавици, чиято категория мнозина на Острова определят като “лека”, дават интервю, в което разказват подробности за срещите си с футболиста милионер. Междувременно споменават и тарифата си - 120 000 паунда за една седмица лудории.

Нереида Галярдо (2008)

Поредната моделка, този път от Испания, за почти половин година става повод за първи път в едно изречение да се появят думите “Кристиано Роналдо” и “сватба”. Интригата се подгрява с круиз по Средиземноморието с луксозна яхта за 10 млн. евро, романтична почивка на остров Сардиния и непрекъснатите пътувания на футболиста до къщата на хубавицата на Майорка. В крайна сметка обаче двамата се разделят - майката на Роналдо не я одобрява като бъдеща майка на внуците си, а излизат и информации, че Нереида го е направила баджанак със Серхио Рамос.

Мия Джудакен (2008)

За кратко утешение от раздялата с Нереида Кристиано намира в компанията и леглото на американска певица и модел. Макар да живее в САЩ, тя не забравя португалските си корени и сънародници. 

Имоджен Томас (2008)

Макар и за кратко, Роналдо е прекаран и от една от най-известните футболни бръмчалки на Острова и Мис Уелс 2003. Приписват кратки връзки с Джърмейн Дефо, Райън Гигс и неколцина други.

Летиция Филипи (2008)

Втора по-възрастна от Роналдо, която скача в леглото му. Футболистът и тв водещата се запознават на купон на яхта. Според очевидци тя го фиксирала с поглед през цялото време, а накрая го разтопила като “кубче лед на слънце”.

Альона Хайнс (2008)

През декември 2008 г. папараците засичат Роналдо да излиза от ресторант с украинската манекенка и примерна дотогава милионерска съпруга. В резултат богаташът Джон Хайнс подава молба за развод, а португалецът забравя телефона на дългокраката брюнетка.

Оливия Сондърс (2009)

Американката е най-младата в списъка със скалпове на звездата. Кристиано забърсва 18-годишната блондинка в нощен клуб, където тя работи като аниматорка.

Габриела Ендрингер (2009)

Най-младата е сменена от най-яката - в буквален смисъл на думата. Габриела е бразилски фитнес инструктор, а с Роналдо се запознават в лисабонски нощен клуб. След това тя получава покана първо да го гледа на живо на стадиона по екип, а след това и в луксозната му къща. Вероятно без екип.

Луана Белети (2009)

Сваляйки поредната бразилска манекенка, Роналдо нанася удар по вечния враг на “Реал” (Мадрид) - “Барселона”. Луана е сестра на десния бек на каталунците от епохата на втората им европейска титла през 2006 г., когато той дори вкарва победния гол във финала срещу “Арсенал”.

Рафаела Фико (2009)

Италианката, водеща на едно от популярните на Апенините телевизионни предавания, нашумява година по-рано, когато обявява за продан девствеността си срещу 1 млн. евро. Явно Роналдо не ги плаща, значи някой е успял преди него.

Парис Хилтън (2010)

Колекцията на Кристиано няма как да мине без световна знаменитост и това е известната светска лъвица, чиято фамилия е и на един от софийските хотели. Интересно е, че хищната блондинка опитва да го свали още през 2008 г. на купон в клуб в Лос Анджелис, но португалецът се прави на велик и се врътва. След година и половина в друго заведение той сам отива до масата и черпи нея и сестра със скъпо шампанско. След две страстни седмици младите се разделят. Според него - заради океана, разделящ Америка и Европа, според нея - заради прекалената му женственост.

Ирина Шейк (2010 - 2014)

Руската манекенка заслужава отделен текст. Може да го намерите ТУК.

Яра Хмидан (2015)

Лусия Вилалон (2015)

Естествено, след раздялата на Кристиано с Ирина Шейк таблоидите не изчакаха и ден, преди да го сватосат отново. Според тях Роналдо първо сменил рускинята с украинския модел Яра Хмидан, а след това с журналистка от клубната телевизия.

Материалът е на вестник "24 часа"

http://www.hiclub.bg




 


Сходни връзки

Вижте 30-те жени на Кристиано Роналдо (галерия) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди