изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:37 EEST
Само за мъже: Как да си уловим жена на плажа    
Любопитно

Някои са с етикет "опасно", други с "ела, вълчо, изяж ме". Плажният сезон вече е тук, така че е крайно време да се подготвите за това какви дами може да откриете на пясъка. И най-вече - с кои си заслужава да се пробвате. Ето няколко типажа:






Ученичката

На банския й пише "Внимание - 5 години минимална присъда за педофилия!". Може това да е първото й море без техните, така че тя ще се старае да се забавлява максимално - ще пие всичко и по много, ще флиртува с всички, но това не бива да те подвежда. Помниш в каква драма беше изпаднал Ханк Мууди в Californication заради едно такова безотговорно решение да спи с малолетна. Така че им искай лична карта задължително!

С приятелките си

Тя е дошла с приятелките си и всичко се случва в комплект - ядат сладолед, пият коктейли, позволяват на мъже да ги заговарят... Лошото е, че мнението на останалите е изключително важно за всяка от тях и трябва всички да те харесат, но не чак толкова, че да спорят за теб. Абе, доста е сложно, но това не бива да те спира. А и сигурно се сещаш как в "Красив ум" правилното решение беше да заговориш най-грозничката от цялата компания - тогава красивите моментално сами ще се борят за вниманието ти.

Зарязаната

Идеалната жена на плажа. Съвсем скоро е прекъснала (в най-добрия случай) дълга връзка и сега определено не се оглежда за нищо подобно. Да, има вероятност да е в ревливо настроение, но по-скоро ще ? се иска да си лежи сама на плажа, към обяд да започне с коктейлите или мента с безалкохолно в близкия бар. Това е твоят момент, защото ти много ясно ще ? покажеш, че си пич, няма да я притискаш и не искаш връзка.

В двойка

Жените не разбират, че дори да сме с тях на плажа, се оглеждаме и за други - просто мястото е такова! Жената в двойка говори на "коте", "пате", "мечо", "зайо" и всякакви други животински умалителни, като се старае да демонстрира, че този мъж е нейна собственост. Което, разбира се, е мегадосадно. Павел Попандов в "Оркестър без име" почти успя с една млада съпруга, но само почти. Нямаш големи шансове с такава жена, а и не е много морално да се пробваш да я откраднеш от някого. Освен ако не е наистина много красива - тогава ти позволяваме да правиш каквото си искаш.

С деца на море

Кошмарът... Децата тичат, мъжът ? се налива с бира, а тя търчи наляво надясно и не усеща пребиваването си на плажа като особена почивка. По-добре изобщо не се занимавай с млада майка, колкото и да е привлекателна, защото не искаш през две минути да я чуваш как крещи по някое от децата да не пълни устата на друго с пясък.


Умната

Не е нужно да е част от клишето - да е с очила и да чете дебела книга. Просто умните жени винаги знаят как да ти отговорят, но и да те заговорят, ако решат. В случай, че те харесат, ще са достатъчно прями и директни, без това да изглежда просташко. Лошото е, че с настойчивост надали ще постигнеш някакъв успех. Обмисли по-интересна стратегия и не си забравяй чувството за хумор в хотела.

Лелката

Това е онази жена, която независимо от възрастта си, можеш директно да определиш като лелка. Не е задължително да е грозна или с наднормено тегло - просто излъчва лелковост, чете "Пилешка супа за душата", решава судоку и е ужасно скучна - не очаквай да се съгласи дори да приеме бира от теб, защото, нали, ти си непознат, а това "не е редно".

С девиз "без мъже тоя път"

Тя не ти обръща внимание, но това не е, защото си непривлекателен или откровено отблъскващ - просто е решила, че няма да се занимава с пичове на това море, а ще ходи да танцува, ще си пие вечер с момичетата на дискотеката или бара, а сутрин учтиво, но категорично ще отрязва всички пошли опити за свалка, така че не го приемай лично.  http://www.dunavmost.bg



 


Сходни връзки

Само за мъже: Как да си уловим жена на плажа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди