изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:06 EET
Извънредно! Задържат Анита Мейзер за жестокото убийство на съпруга й Николай    
Новини Анита Мейзер ще бъде задържана за убийството на съпруга си Николай Димов, твърди "168 часа". В момента вдовицата е сред основните заподозрени за тежкото криминално престъпление. Тя е в полицейско управление от предната нощ, когато стана ясно, че мъжът е и убит в дома им във Варна.

Предната нощ, както БЛИЦ съобщи ексклузивно, тялото на Николай Димов е намерено безжизнено в семейното жилище в морската столица. 40-годишният фитнес инструктор и спортист бил вързан със "свински опашки" приживе.

Анита Мейзер, на която той е втори съпруг, твърдяла пред разследващите, че е отишла да пазарува в 2,30 ч. през нощта, като оставила Николай пред жилищната сграда да говори с двама негови приятели, която тя не познавала. Когато се прибрала, мъжът й вече не бил сред живите.

Тя бе отведена в полицията и часове бе разпитвана за изчистване на алибито. Според различни източници, Анита е давала противоречиви обяснения за случилото се призори на 14 август.

От МВР твърдят, че е възможно убийството да бъде квалифицирано като извършено "по непредпазливост".

Вчера приятели на Николай бяха категорични, че той е сериозен мъж, с бизнес в Щатите, не е замесен в схеми и не е длъжник никому. Така те ограничиха кръга от възможни извършители до тези в дома му. Същите подчертаха, че спортистът и фитнес инструктор Николай е достатъчно силен и опитен, за да се остави без съпротива да бъде вързан от чужди хора.

Всеки момент се очаква официална информация от Прокуратурата, която ще осветли повече подробности по трагичния казус.  http://www.blitz.bg/


 


Сходни връзки

Извънредно! Задържат Анита Мейзер за жестокото убийство на съпруга й Николай | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.53 секунди