изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:01 EEST
КЪДЕ ДА ОТКРИЕМ НАЙ-КРАСИВИТЕ ЖЕНИ    
ЛюбопитноКЪДЕ ДА ОТКРИЕМ НАЙ-КРАСИВИТЕ ЖЕНИ ПО СВЕТА. ЗА БЪЛГАРКИТЕ МЪЛЧИМ, ЗАЩОТО СА ПО-КРАСИВИ ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ И СА ПРЕД ОЧИТЕ НИ У ДОМА.



Бразилките - изваяни от танци тела

Малко по на юг от САЩ се намира Бразилия или по-точно - бразилките. Те са такива жени, каквито трудно могат да бъдат описани с думи, снимки, видео или каквото друго изразно средство ни предлага интернет. Те са просто експлозия от красота, емоции и сексапил. Явно ще се наложи да им отделим специална статия.

Тайландките - женска красота с елементи на изненада

Тайланд - тук вече нещата загрубяват. Тайландските жени спокойно могат да се борят за първото място в класацията на най-красивите жени. Те са малки, крехки, слаби, красиви, смесица от южни, африкански и азиатски черти. Единственият проблем, търсейки жена в Тайланд, е, че половината от жените, които ще срещнете, са мъже. Това ще ви накара да се почувствате странно, защото инстинктивно ще се заглеждате по мъже, които често ще са по-красиви от жените, които до момента сте срещали. Не, това не означава, че сте гей, просто красивите женски форми са си красиви, дори и принадлежащи на мъж.


Рускините - по погледа ще ги познаете

Рускините са жени, които могат да бъдат срещнати по целия свят, тъй като те просто обичат да пътуват, както и да налитат на млади мъже. Няма спор, че руските жени са едни от най-красивите, раждани някога. Повечето от тях са руси и изглеждат привидно невинни, което обаче е далеч от истината.

Чехкините - изкушението на гларусите

Чехкините са точно толкова красиви колкото словачките. Поради факта, че те до скоро са били гражданки на една и съща държава, те просто не се различават като генофонд и бихме се затруднили да различим чехкиня от словачка.

Канадките - студена красота

Канада - студена, влажна и мрачна, тази държава ражда светли, крехки и красиви създания, които лесно цепят дърва и убиват вълци и мечки с голи ръце... и не само ръце. В Канада можете да се насладите на едни от най-изчистени и фини женски черти, изваяни от студения вятър на суровия климат.

Французойките - поезия от плът

Френските жени са всеизвестни. Те са възпети в не една и две песни, поеми, филми и книги. Те не блестят нито с пищни форми, нито с изваяни черти, а по-скоро ви предлагат една обикновена, проста и безпределна красота, каквато само френският език може да пресъздаде.

Гъркините - божествена красота

Гръцките жени са преки родственички на Афродита и не бива да забравяте този факт никога. Те имат самочувствието и излъчването на древногръцката богиня. Някои мъже описват гъркините с голям задник, но ние бихме казали, че те имат добре сложени задни части и макар като габарити да са по-големи от тези, на които сме свикнали в България, не се е намерил мъж, който да се оплаче от тях.

Италианките - свежи и желани като италианско кафе

Италия е родината на хубавото кафе, пица, паста, история и на всичко друго, което не е произлязло от гърците. Италианките са интересни жени, макар и не сред най-блестящите като красота. Въпреки това те имат изключително изразени черти на лицето и поглед, който ви казва всичко, което трябва да знаете. И повярвайте ми - по-добре си говорете с поглед, защото ако отворят уста, няма спиране, защото италианките са най-приказлиивите жени на планета... след испанките.

Испанките - гореща кръв, горещи тела

Ииспанките, както казахме, са най-приказливите жени на света. Това е е качество, кеото няма нищо общо с красотата им, но понякога касотата не е достатъчна, за да изтърпите 24-часово бърборене по всякакви теми със скорост 100 думи в секунда. И все пак в тази имперска държава живеят едни от най-пламенните жени на планетата. Важно е да знаете, че с тях шега не бива и там любовта е на живот и смърт, така че си опичайте акъла.

Молдованките - красота на инат

Молдованката е възпята в едноименната партизанска песен. Тя пък, на свой ред, е забранена в Молдова, но не можеш да забраниш на молдованките да се чувстват и изглеждат толкова добре, колкото искат. Хей така, напук на Русия, Румъния, Украйна, България и всички други държави, които по един или друг начин са имали пръст (и не само) в генетичния фонд на страната, за да станат техните жени толкова пищни и привлекателни. 

Румънките - красиви и агресивни

Румънките стават все по-известни у нас благодарение на клиповете на румънски банди, които се въртят по родните и световни телевизии. Всъщност, спокойно можем да кажем, че тези клипове се въртят не заради глупавите еднообразни ритми и не дотам звучния език, а по-скоро заради хубавите женски тела по клиповете. Факт. Ако не вярвате, давайте напред към китайките.

Китайките - невинни до доказване на противното

Китай е страна с близо 1 милиард жени и не е възможно да бъдат описани с една дума. Както повечето азиатки, и китайките имат детско излъчване и в най-добрия случай изглеждат като тинейджърки, когато са навършили 40 години. Трябва ли още да ви убеждаваме, че китайките дори на пределна възраст изглеждат добре?

Англичанките - консервативно небрежни

Великобритания - консервативна държава. Какво да очакваме от техните жени? Може би удар с халба бира по главата. Сериозно - новата мода сред жените на Острова е да се напиват зверски, оставяйки мъжете да стават за смях заради пиянство им. И все пак и в тази държава могат да се намерят красиви кестеняви жени, за които си струва човек да емигрира или най-малкото да си изяде пердаха.

Американките - малко изкуствени, но искрени

Американските жени са малко известни по нашите ширини. Затова ако искате истинска американка - идете в САЩ. Ще се изненадате, че като физика и структура, очи и коса младите американки наподобяват рускините и сме склонни да се съгласим, че по нищо не им отстъпват освен по палавия поглед. При американките той е заменен с наивен до глупав поглед, но на никой мъж не му пука дали красавицата срещу него знае как да реши уравнението на Шрьодингер... все едно Златка знае кой е Шрьодингер.

Украйна - прелестни по славянски

Не си мислете, че сме забравили украинките - напротив. Отредили сме им специално място, защото знаем, че много българи са вкусвали от красотата на украинските жени по родното ни Черноморие или на техен терен в Украйна. Ако някой ви каже, че украинките са като рускините, бъдете сигурен той явно не познава нито една от двете. Украинките са славянки, които са със стройни, фини и сексапилни фигури, готови да съблазнят всеки, включително и руснак. Не очаквайте косата им задължително да е руса - червеният и светлокестенявият цвят също е често срещан там, а луничките са просто една красива добавка.


Японките - съвършени като комикс героини

Японките и по габарити и по визия приличат на деца. Спор няма - те спират развитието си на тинейджърка възраст и цял живот изглеждат точно толкова добре, колкото 18-годишна ученичка. Малките размери и невинният поглед са фетиш, който използват в много компютърни игри, филми и всичко друго, което японците прозивеждат. Дали японките се правят на героини от компютърни игри или игрите са базирани на реални японки... все още е трудно да се определи.
http://www.peika.bg

 


Сходни връзки

КЪДЕ ДА ОТКРИЕМ НАЙ-КРАСИВИТЕ ЖЕНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди