Един от най-известните модели на „Victoria's Secret\" е прекрасната Адриана Лима. Тя е родена в бразилския град Салвадор Баия. Има африкански, швейцарски, индийски, японски и португалски корени.

Снимка 243980

Друга бразилка, изкачила се на най-престижните модни подиуми по света, е 36-годишната Жизел Бюндхен. В продължение на много години, тя оглавяваше класацията на „Форбс\" като най-високоплатеният модел, поне докато  не заяви, че е уморена от кариерата си на модел и иска да се посвети на семейството си. Сега, заедно със съпруга си Том Брейди, заемат първите места в подобни класации, като най-богата двойка в шоубизнеса.

Снимка 247267

Жизел е родена в град Оризонтина в щата Рио Гранде ду Сул в южната част на Бразилия. Прадедите й са емигранти от Германия, които се заселват в Бразилия през 19в.

Снимка 249243

Друг известен бразилски модел, макар и с по-скоро славянски черти, е 34-годишната Ана Беатрис Барос. Тя е родена в бразилския град Итабира в семейство с испански, португалски и италиански корени.

Снимка 249244

През април 2015 г. „Victoria's Secret\" се обогати с нов „ангел\" - 25-годишната Лаис Рибейро. Смуглата хубвица е родена в град Терезина. Още като тийнейджърка отпътува за Ню Йорк, решена да пробва късмета си на модния подиум. Разбира се, не чака дълго да бъде забелязана - харесват я от „Calvin Klein\".

Снимка 249246

31-годишната Джейса Чиминацо попада в света на модата още на 13 години. Тя е дефилирала за много от най-известните марки. Родена е в щата Рио Гранде.

Снимка 249248

На 29 години червенокосата Синтия Дикер е една от най-атрактивните модели на световния подиум. Тя прилича повече на ирландка, но е родена в бразилския град Кампо Бом. Снимала се е за списание „Sports Illustrated Swimsuit Issue, дефилирала е за Bebe, Gucci, Yves Saint Laurent, Dolce & Gabbana. Славата не я е главозамаяла и тя активно се занимава с благотворителност.

Снимка 249359

И друга известна красавица със смесени корени е родена в Бразилия. Алесандра Амброзио е от малкото градче Ерешин в южна Бразилия. Тя е наполовина с полски и наполовина с италиански корени. Тя е лице на брандове като брендов ете Next, Armani Exchange, Christian Dior и Ralph Lauren и на „Victoria's Secret\", разбира се. Напълно заслужено - на снимката горе е с Адриана Лима.

Снимка 249249

Изабели Фонтана е на 33 години и е родена пак в Бразилия - град Куритаба, щата Парана. Тя може да завърти главата на всеки мъж. Логично е снимана в еротичния календар на „Pirelli\". Дефилира за модни брандове като „Hermes\" и естествено - за „Victoria's Secret\".

Снимка 249250

Моделката Ракел Цимерман, на 33 г. е добре позната в света на модата. Тя започва кариерата си на световните подиуми още на 14 години. Родена е в Бон Ретиро де Сул, а корените й са германски. В свободното си от работа време се занимава с трансцендентална медитация.

Снимка 249252

27-годишната Емануела де Паула завършва десетката бразилски красавици, носещи славата на страната си по света. Хубавата мулатка е родена в Кабу де Санту Агостиньо и започва кариера на модел още като дете. На 9 години тя вече се е снимала в реклами за супермаркети. През 2009 г. влиза в десетката на най-високоплатените модели на света./бгнес

https://lifestyle.bg