изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:05 EEST
Вижте коя индианска зодия сте    
Хороскоп Вижте коя индианска зодия сте


Сокол
21.03-19.04

Той е роден за водач. Умът му е остър като бръснач. В критични ситуации умее да запази хладнокръвие и да вземе правилните решения. Соколът винаги е прагматичен и мрази да си губи времето. Никога не забравя каква е основната му цел и не я губи от поглед. Отличен екипен играч е. Изразява мнението си категорично и настоятелно. А ако не му обърнат достатъчно внимание, може да бъде и свиреп. Няма индиански зодиакален знак, който е с по-огнен характер. Ако обстоятелствата извадят наяве най-лошото в него, Соколът става нетърпелив, груб, суетен и докачлив.

Бобър
20.04-20.05

Бобърът обича да поема отговорност и да ръководи. Но в същото време е достатъчно гъвкав и адаптивен по характер, така че умее да се извърта и нагажда към всякакви ситуации. Заема се със задачите с деловитост и без никакво суетене. Хитрец и умник, който не бива да бъде подценяван. За съжаление е и доста инатлив и упорит. Известна доза тактичност, що се отнася до правилния ред на нещата. Не би му навредило, ако е малко по-тактичен. Бобърът е лоялен, услужлив, щедър и чувствителен. Но може да бъде и страхливец, нервак, инат и да обича да командва.

Елен
21.05-20.06

В индианската митология Еленът олицетворява творческия порив и силата на съзиданието. Той е весел и остроумен и може да разсмее и покойник. Разговаря с желание и умее да разказва истории, като обикновено е душата на всяка компания. Еленът милее за околната среда. Обикновено е доста взискателен към външния си вид. Може да бъде леко надменен и егоцентричен, но обикновено околните му прощават тези недостатъци, защото с него се общува леко и приятно. В лошия си вариант Еленът се превръща в мрачен мързеливец, който мери нещата с двоен аршин.

Кълвач
21.06-21.07

Кълвачът е голям грижовник. Ако сте в нужда, ще ви помогне. Ако имате тегоба, ще ви изслуша и ще ви разбере. Ще заеме вашата позиция. Той разбира всички страдащи и искрено им съчувства. Затова и от Кълвачите излизат страхотни родители, приятели и бизнес партньори. На тях винаги може да се разчита да изпълнят важна задача, тъй като са много организирани. Малко си падат стиснати и мразят да си харчат париците. Но иначе са романтици по душа. Ако предизвикате лошото в тях, ще установите, че Кълвачите са ревниви, гневливи и много, много обсебващи.

Сьомга
22.07-21.08

Сьомгата е творецът в индианския зодиак. Винаги е целеустремена и, захване ли се с нещо, не откъсва очи от целта. Сьомгата има страхотна интуиция. Тя е самоуверена и блика от енергия. Ентусиазмът й е заразителен. Може да поведе хората след себе си, дори и те да осъзнават, че мисията им е обречена на неуспех. Има много приятели, които ценят нейната интелигентност и щедрия й характер. В любовта е чувствен и надежден партньор. Другата страна на медала е, че Сьомгата може да бъде вулгарна, егоцентрична и предубедена кучка.

Мечка
22.08-21.09

Мечката е стоик и прагматик. Изключително земен човек е, който не се полъгва по фантасмагории, пеперудки и финтифлюшки. В същото време е доста скромна и свенлива. Ако си търсите приятел, Мечката е насреща. Тя е най-щедрият и най-надеждният другар, на когото винаги може да се разчита. Обичта й е безусловна и почти сляпа. Обикновено Мечката се свързва в семейство с Бухала. Тъй като е нечовешки търпелива и спокойна, Мечката е чудесен учител. При лошо стечение на нещата може да бъде мързелив скептичен и безчувствен паразит

Гарван
22.09-22.10

Гарванът е ентусиаст и омайник. Главата му постоянно е пълна с идеи. Предприемчив е и винаги може да ви забаламоса, така че да изтръгне от вас това, което желае. При това ще му го дадете с радост. Всичко, с което се захване, му се удава с голяма лекота. Гарванът е странна птица – хем пресметлив, хем идеалист. В добрия си вариант той е романтичен, общителен и мил човек. В любовта е нежен, страстен, чувствителен, интуитивен и търпелив. В най-лошия случай става зъл и отмъстителен егоист, когото никой не може да понася.

Змия
23.10-22.11

Змията е традиционния знак на шаманите. Тя е духовно същество и връзката й с невидимия свят се проявява най-често в това, че хората, родени под нейния знак, са надарени със специални умения. Те са магьосници, пророци и лечители с мистичен ореол. Въпреки тези им наклонности и независимо че са мрачни и тайнствени особи, Змиите са също така грижовни и чувствителни същества. В най-добрия случай може да бъдат весели, услужливи и вдъхновяващи личности. В най-лошия стават зли, отчаяни и дори може да проявят физическо насилие.

Бухал
23.11-21.12

Най-непостоянният от индианските знаци. А също и най-приспособимият. Бухалът е непосредствен, топъл и дружелюбен с всички. Той граби от живота с пълни шепи, изследва, пъха си носа навсякъде, не се страхува от нищо и най-много обича се впуска в приключения. Това поведение е доста опасно. Бухалът често е лекомислен и невнимателен не само към себе си, но и към околните. В положителния си вариант Бухалът е чувствителен и добър слушател. Той може да бъде отличен учител и творец. Ако попадне под лошо влияние, става зъл и агресивен чревоугодник.

Гъска
22.12-19.01

Постоянство, упорство, инат – това са запазените марки на Гъската. Ако нещо трябва непременно да се свърши, възложете го на нея. Амбицията е втората й природа. Всичко, което си науми, тя го прави независимо от всички пречки. Всяка задача, която си постави Гъската, ще бъде постигната – независимо дали става дума за работа или е някаква лична цел (да отслабне например). когато всичко върви както трябва, Гъската е мило, чувствително и чувствено същество. Иначе има склонност към вманиачване и пристрастяване към наркотични вещества.

Видра
20.01-18.02

Независима и инакомислеща, за повечето хора е трудно да разберат Видрата. Вместо да следва нормалната логика и утъпканите пътеки, тя прави всичко по свои, абсолютно странни и необясними пътища. В крайна сметка често се оказва, че нейният начин е най-рационален. Освен със силната си интуиция и безграничното си въображение Видрата е известна и като верен, смел и съчувстващ приятел. Поставен в неподходящи условия, човекът, роден в този период, може да се изроди в безскрупулен човек, похотлив сатир, бунтовник или отшелник.

Вълк
19.02-20.03

Вълкът е раздиран от страсти и емоции. Това е индианският знак, който е най-силно свързан със сърцето и философията. Вълкът разбира емоционалните нужди на всички околни. Той винаги е готов да дари любов и да откликне с любов. Въпреки това е и най-независимият от всички индиански знаци. Затова често го обрисуват като единак. Но за тези, които са под негова опека, Вълкът е щедър, грижовен, нежен, разбиращ и внимателен. При неблагоприятно стечение на съдбата може да бъде и неотстъпчив, натрапчив, безскрупулен и непрактичен.  http://trud.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Вижте коя индианска зодия сте | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди