изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:25 EEST
Родни милионерки луднаха по американеца Роналд, шарят му по 3 бона за час    
Светска клюка Сексапилен блондин от американски произход разтапя сърцата на богати български бизнес дами. 24-годишният Роналд заработва хиляди левове на вечер като жиголо, а телефонният му номер се предава от ръка на ръка сред заможните нашенки, пише HotArena. Мълви се, че тарифата на американеца била доста солена, но това не отказвало милионерките да го наемат. Сред клиентките му са една от най-богатите нашенки, мастита съдийка, както и видна банкерка.

Секси грингото емигрирало в България след като прекарало няколко седмици на южното море. Младежът бил на 22, когато след като с авери от Бостън запивал в дискотека, го взели за стриптийзьор. Роналд веднага се качил на пилона – все пак имал изключително атлетично тяло с плочки на корема колкото женски юмрук, които в съчетание с чисто белите му зъби и перфектно поддържана руса коса разтапяла дамите в родината му. Американецът с отработено движение свалил ризата си, докато вдигал адреналина на стотиците дами, които изпаднали в истерия. Не една поискала да си тръгне с красавеца, а младежът и компанията му си спечелили куп безплатни питиета от загорели жени.

На Роналд толкова му харесало у нас, най-вече поради вниманието на нежния пол, че решил трайно да се засели в България. Записал се като студент в Софийския университет, но трябвало да си намери и работа. Завързал познанства със стриптийзьори, които обаче го посъветвали да не се задоволява само да танцува, а със секс да изкарва и по някой лев, което не било никак трудно, пише столичен вестник. 

Роналд си направил еротична фотосесия, а снимките били събрани в каталог и представяни на заможни дами, искащи по-различни от стандартните услуги. Нямало нито една, която да остане недоволна от изпълненията на Роналд – цели 4 часа той издържал по време на секс, за което обаче не взимал евтино. По 2-3 бона се ръсела всяка, която искала да бъде задоволена от първокласното жиголо.

На Роналд не му омръзвало и всеки ден бил на работа, за разлика от негови колеги, които все искали почивка. За садо-мазо изпълнения или пък тройка грингото прибирал по 5 бона от развартниците. След като вземел душ, красавеца поръчвал такси до следващата милионерка, която го е поръчала за вечерта.

Макар да изглеждал като милионер в очите на колегите си, надареният американец пращал заработените пари на родителите си в Бостън, които навестявал веднъж в годината през лятото.Роналд смятал да остане още около 3-4 години у нас, докато завърши образованието си, след което да се върне ни лук ял, ни лук мирисал в родината си. Американецът споделял пред приятелки, че мечтае да се ожени за някое добро момиче, но в никакъв случай българка. 

„Вашите жени са много разюздани. Ще си взема скромна американка, която да се грижи за мен”, казвал виделия какво ли не жребец.
http://www.blitz.bg

  1. Груповият секс е ... /18+/
  2. 12 невероятни факта за СЕКСА, които не знаете /18+/
  3. Мъж уби проститутка, отказала му анален секс
  4. Потресаващо: Финландки плащат за секс с непълнолетни бежанци
  5. Жиголото Елит: Наемат ме развратници от 35 до 50 години
  6. Български модел и дизайнер в Милано пред "ШОУ": Мариан Кюрпанов е жиголо!
  7. 4 проститутки и жиголо заловени с оферти от 100 до 200 лева за секс в столичен салон за масажи
  8. Блатечки: Пробвал съм тройки и четворки във всевъзможни комбинации
  9. Камелия и Емилия с общ любовник жиголо
  10. Жиголото Георги Дочев прибира 1 милион от смъртта на Гейтли
 


Сходни връзки

Родни милионерки луднаха по американеца Роналд, шарят му по 3 бона за час | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди