изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:02 EET
Брутален екшън в дискотека! Мъртво пияна, Капчикова скача на бой на непознати    
Светска клюка Ася Капчикова се издъни жестоко, пияна до козирката. Плеймейтката бе изгонена като мръсно коте от охранителите на столичния клуб „Бедрум“, след като в пияно състояние започнала да троши чаши в заведението и да скача на бой на случайни посетители, предаде столичен ежедневник. Грозната сцена се разигра в края на миналата седмица и оттук насетне бившата на Криско има забрана да стъпва в тузарския клуб, макар кариерата й на танцьорка да започна именно от него.

Миналата петък вечер Ася излязла в компанията на близки приятелки в столицата и след обиколката на няколко клуба женската тайфа хвърлила котва в „Бедрум“, където Капчикова се ползва с ВИП статут. Близо година апетитната красавица бе танцьорка в заведението, заради което влизаше без вход в него, а барманите щедро й пълнеха чашата безплатно. Оттук насетне обаче Ася трябва да забрави за авантата в луксозното заведение, след като в разгара на нощта тя заформи чутовен панаир. 

Обърнала сериозно количество алкохол и шмръкнала няколко линии кокаин, Капчикова показала лошата страна на пиянството си, започвайки да се заяжда със случайни посетители в клуба. Първоначално тя замеряла напосоки хора с кубчета лед, но черешката на тортата била поставена, когато започнала да троши чаши, шишета и пепелници, а стъклата хвърчели във всички посоки. Тогава охранителите се намесили адекватно и въпреки пилешката съпротива на плеймейтката я хванали за ръцете здраво и я изхвърлили пред заведението. Управителите на клуба са издали нареждане на бодигардовете бившата на Криско да не бъде допускана в дискотеката до второ нареждане.

За близките до Ася поведението й не е изненада. Въпреки ширещите се слухове, че красавицата от Девин употребява наркотици, причината за буйното й поведение се крие именно в алкохола. Според нейни познати Капчикова дори има сериозна зависимост от спиртните напитки, която трябва да овладее час по-скоро. Заради това и Криско й бил шута. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Брутален екшън в дискотека! Мъртво пияна, Капчикова скача на бой на непознати | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди