изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:49 EET
Храните, които усилват сексуалния апетит    
Любопитно Един от най-сексуалните продукти е кокосът. Той усилва сексуалното влечение. Същото е в сила и за кокосово мляко. Казват, че същите качества има и фурмата, с чиято сладост не може да се сравни никоя ягода или друг плод. Авокадото е много питателен продукт, по съдържанието на белтъчини то може да се сравни с месото.

Салата от авокадо дава сила и енергия, подобрява и кръвообръщението. За повишаване на потентността редовно го е консумирал "Кралят слънце" Луи XIV.

За една романтична вечер много подходяща е салата от морски продукти. Мидите, скаридите, стридите са си заслужили статута на афродизиаци заради високото съдържание на желязо и цинк.

Ягодата отдавна е станала класически възбуждащ и чувствен елемент за началото на любовната игра. Наред с шоколада, тя спомага за активното производство в организма на хормона на щастието - ендорфин.

За шоколада... Това е прекрасен афродизиак, който придобива особена многозначност, когато е поднесен в течно и горещо състояние. Неслучайно го предлагат във всеки ресторант с романтична атмосфера. Той е самата съблазън, пред която е трудно да устоиш. Прието е с него да се предлага шампанско или сладки ликьори.

Алкохолът обаче е твърде нееднозначен афродизиак.

Бутилка шампанско, чаши за вино, романтична музика и между влюбените падат всички задръжки и дори прегради. Виното смъква напрежението прави ви по-свободни, разкрепостени, открити. Само че не прекалявайте с алкохола, в противен случай той ще притъпи чувствата и усещанията, създавайки успокояващ и излишно отпускащ ефект.

Вижте още кои храни са най-добрите афродизиаци във видеото.  http://www.vesti.bg




 


Сходни връзки

Храните, които усилват сексуалния апетит | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди