изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:06 EET
Скандал! Сензационно мръснишко видео има в открития телефон на Емануела /ВИДЕО/    
Светска клюка Слуховете за съдържанието на откраднатия айфон на попфолк дивата Емануела започват да стават все по-горещи. Очевидец изпрати доста горещ сигнал до "Хот Арена". Ето какво пише в него:


"В няколко от водещите интернет форума в онлайн пространството набира голяма сила мълвата, че най-големият удар на хакерите е 3-минутен клип с абсолютно шокиращо съдържание. Форумците обсъждат възможността недоброжелателите на Емануела да не са устоили на изкушението и да са качили видеото в сайтове с ограничен достъп, за да докажат, че смайващите кадри действително съществуват.



След като намекнаха за детайли от комуникацията между Емануела и Митко Динев, хакерите явно искат да вдигнат допълнително цената на съдържанието на айфона, което ще съсипе съвсем имиджа на певицата. Слуховете твърдят, че във въпросния клип шеметната брюнетка е обладана анално от бившата си половинка, а качеството е достатъчно добро, за да запечата напълно дори анатомичните подробности и разтвореното дупе на звездата. Нещо повече - във видеото се чува и още един женски глас, който може да се окаже на момичето, правещо записа", пише запознатото лице.



Дали това са само празни слухове може би ще разберем до броени дни, ако въпросният клип все пак изтече в мрежата.  http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Скандал! Сензационно мръснишко видео има в открития телефон на Емануела /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди