изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:10 EET
ХОРОСКОП ЗА 1 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 1 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Ако сте предвидливи и отхвърлите съмненията, ще получите това, което искате. Очаквана развръзка на събития и отношения, занимаващи ви през последните дни.

ТЕЛЕЦ - Важно е да сте внимателни, защото денят крие рискове. Възможни са спорове и дори скандали, ако не се овладеят навреме емоциите. Ограничете харченията и избягвайте новите запознанства.

БЛИЗНАЦИ - В отношенията си бъдете по-сдържани, ако се чувствате потиснати, не обвинявайте околните. Денят е подходящ за разтоварваща диета, с която бързо ще възстановите формата си.

РАК - Следвайте вътрешните си пориви и ги насочете към занимания, подобряващи спокойствието и благоразположението ви към другите. Това съвсем не означава да пренебрегнете текущите си ангажименти, напротив.

ЛЪВ - Неудовлетвореността и високите ви претенции днес могат да се превърнат в поводи за конфликти с хората от обкръжението ви. Не хабете силите си напразно и не се конфронтирайте, ако желаете да запазите постигнатото.

ДЕВА - Ако планирате пътуване, бъдете внимателни. Не злоупотребявайте с нищо, а най-малко с пари, алкохол и други нездравословни изкушения.

ВЕЗНИ - Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено при необвързаните. От скоро започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.



СКОРПИОН - Въпреки това потиснете егото си, защото може да стане причина за излишни кавги и губене на енергия, които ще ви се отразят нездравословно.

СТРЕЛЕЦ – Ограничете харченията си, скоро ще имате нужда от повече средства. Пазете се от простуди, избягвайте студени помещения и вода.

КОЗИРОГ - Пазете се от интриги, измами и възгордяване, днес те имат привилегията да въздействат по-осезаемо и с негативни последствия за всички, които допуснат да бъдат обсебени.

ВОДОЛЕЙ - Въздържанието от тежки храни и алкохол ще има положително въздействие върху общото ви здравословно състояние, както и ако не хабите напразно силите и енергията си. Контролирайте егото си, самохвалството е излишно и носи негативи.

РИБИ - Ограничете харченията, приема на тежки храни, лекарства и алкохол. С подходяща диета ще възстановите формата си бързо и лесно.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди