изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:13 EEST
Кои зодии се влюбват най-лесно?    
Хороскоп В любовта, всички ние сме различни. Някои обичат пламенно, други дават трудно любовта си. Оказва се, че дали лесно или по-трудно се влюбваме, до някаква степен, зависи от това под какъв зодиакален знак сме родени. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме малко любопитна информация по темата.


Огнените знаци

Ако сте родени под знака на зодиите Овен, Лъв или Стрелец, то ви е спадате към така наречените огнени знаци и определено бързо се влюбвате. Да съблазнявате за вас е лесно, особено за представителите на силния пол, но понякога твърде бързо губите интерес. Това съвсем не означава, че лесно сменяте партньорите си, напротив. Започвате нова любовна връзка с желанието, тя да бъде щастлива и дългосрочна. Огнените знаци се радват на много ухажори и понякога е трудно да изберат точната половинка. Обичат свободата, дори в любовта.

Въздушните знаци

Към въздушните знаци спадат зодиите Близнаци, Везни и Водолей и те определено не вярват в приказката наречена „любов от пръв поглед“. Представителите на тези зодиакални знаци са анализатори, дори в любовта. Преди да отдадат сърцето си и да споделят чувствата си, добре ще анализират него или нея. Някои от тях дори си правят списъци, в които разделят положителните от отрицателните качества на личността, пленила сърцето им. Първоначално може да изглеждат студени и незаинтересовани, но когато се влюбят е силно и сякаш всичко около тях е розово. За въздушните знаци интелигентността е по-важна от външния вид на личността.



Земните знаци

За Девите, Телците и Козирогът, стабилността е една от най-важните, когато става дума за любовна връзка. Ето защо, те държат на лоялността. Бавно се влюбват и понякога критичното им мислене и анализиране от партньора за всичко, им изиграва лоша шега, защото остават неразбрани или дори биват изоставяни. Тези от вас, които сега започват взаимоотношения с представител на някои от тези зодии, трябва да знаят, че те трудно биха се променили, не са готови на компромиси, но и знаят как да получат това, което искат от половинката си.

Водните знаци

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, любовта е в кръвта ви. Често се влюбвате, но въпреки това трудно отдавате любовта си. Изисквате честност, вярност и внимание в огромно количества от любимия човек. Ако ви наранят трудно прощавате, но не искате и извинение, ако вие сте допуснали грешката. Не обичате да си играят с вас, но самите вие, често участвате в няколко паралелни флирта.

http://www.az-jenata.bg
 


Сходни връзки

Кои зодии се влюбват най-лесно? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди