изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:01 EET
Майката на горещата италианка, която се самоуби след секс запис: Тя участваше в оргии, защото бившият ѝ харесваше да я    
Общество Италианката, която се самоуби, след като неин порно запис бе качен в мрежата, е участвала в оргии заедно с бившия си, защото той много харесвал да я гледа как тя го прави с много други мъже. Това разкри не кой да е, а самата майка на самоубийцата.

31-годишната Тициана Кантоне се самоуби, след като видео, на което тя прави секс с новия си приятел, бе качено от бившия ѝ и стана хит в мрежата. Впоследствие се оказа, че тя е водила доста бурен сексуален живот, и видеото не е било единствено, като в мрежата били качени още поне пет нейни секс изпълнения.


 
На едно от видеата е заснета оргия, в която Тициана го прави с няколко мъже, докато приятелят ѝ Сержио Ди Пало снима. По думите на майка ѝ Тереса Джиглиони, тя правила това най-малко няколко пъти.
 
Говорейки пред Leggo, Тереса каза: „Тя ми каза, че той е направил няколко видеа с камера или телефон”. По думите на майката, дъщеря ѝ е споделила, че участвала в тези клипове с други партньори най-малко няколко пъти, защото на приятеля ѝ много му харесвало. „В един от случаите Тициана е могла да избира с кой да го направи”, добавя майката.
 
Видеата, на които Кантоне прави секс, са били качени в мрежата през пролетта на 2015 година, след като тя ги е изпратила най-малко на петима души. Видеата обаче започват широко да се споделят и жената била подложена на агресивно поведение от потребителите в мрежата.
 
Преди да се самоубие, Кантоне водила редица съдебни дела за свалянето на порнографските кадри от интернет. Тя успява да осъди Фейсбук и мрежата да свали клиповете. Други пет порно сайта обаче успяват да убедят съда, че тя прави секса на клиповете доброволно и затова жената им дължи общо 20 000 евро.



Според информация на Leggo, Кантоне е изпратила секс записите си на Антонио и Енрико Лакуцио, Кристиян Роло и Антонио Вилано и на още един мъж, чийто ник във Фейсбук бил Luca Luke. В съдебните дела тя не споменава името на своя приятел Ди Пало.
 
Ди Пало не е проговарял след смъртта на приятелката си, но когато видеата станаха хит в мрежата, той изрази гнева си във Фейсбук. „Никога не съм използвал Фейсбук за лични неща и никога няма да го направя. Но след като вие всичките толкова много се забавлявате, след като се радвате на нашето унижение от анонимността си в интернет, пазете се, защото аз ще ви намеря, ако не аз, то полицията ще ви намери”, написа той.
 
Майката на Тициана, която избухна в плач по време на погребението на дъщеря си, което се състоя днес, каза, че преди да успее, дъщеря ѝ има няколко неуспешни опита за самоубийство. „Последните ѝ дни бяха ужасни. Тя просто искаше да забрави всичко”, добави съкрушената жена. http://www.blitz.bg



 


Сходни връзки

Майката на горещата италианка, която се самоуби след секс запис: Тя участваше в оргии, защото бившият ѝ харесваше да я | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди