изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:12 EET
10-те нации с най-надарените жени    
Любопитно Дамите с големи и красиви гърди, които нямат нищо общо със силикона и пластичната хирургия, винаги са били уважавани от ценителите. Съвсем скоро беше направена класация на най-красивите и естествени бюстове на планетата. Оказва се, добрата новина е, че голяма част от „панорамните балкони“ се намират в Европа, което от българска гледна точка ги прави изключително достъпни за любуване. В полза на бъдещите „туристи“ мъжкият портал Men.bg състави подробен географски указател на държавите, в които живеят дамите с най-апетитни бюстове. Ето 10-те нации с най-надарените жени.


10. Исландия

Почитателите на Хандбал, законите против порнографията и среднощните голф турнири, се гордеят и с нещо натурално и красиво – големите женски гърди. Позиционирани на десето място, красавиците са единствената надежда за оцеляване в студеното време.

9. Унгария

Унгарките бяха номинирани за изключително земни, нежни и приятелски настроени за приключения. В повечето случаи сме виждали унгарски представителки по родното Черноморие и те никога не са оставяли лошо впечатление. И най-хубавото в цялата история е, че всички осиновиха идеята за слънчеви бани по монокини!

8. Венецуела

Страната може да се похвали с най-старата демокрация в Южна Америка, Христофор Колумб е успял да стъпи на брега и след това осигурил петрол за САЩ в продължение на век. Венецуела може да се похвали с най-много коронясани красавици по конкурси за красота и всичко това е благодарение на големите и красиви форми.

7. Колумбия

Тук ще откриете над 300 плажа за посещение и ще можете да избирате почивка между два океана. Ще се запознаете с 340 различни екосистеми и дори можете да видите течната дъга и всичко това дори не може да се доближи до естествените ходещи по улицата чудеса. Женските гърди са навсякъде!

6. Германия

Немците нямат особена нужда от представяне, след като покориха света с работеща електроника, качествени автомобили и разнообразие от бира. Въпреки вицовете за космати германки и немско порно, немският бюст изпъква над всичко.

5. САЩ

Силиконът е достъпен, както и всичко останало, но се оказва, че женската аудитория не винаги има толкова голяма нужда от силикон, колкото от липосукция.

4. Швеция

Тук е построен първият леден хотел, страната се гордее със своите еко закони и запазване на природата. Всички говорят английски и получават платени почивки от работодателя си, което наистина е нещо интригуващо. Всички тези изобретения не могат да стъпят и на малкия пръст на шведската тройка, красивите жени и големите гърди. Няма какво да добавим!

3. Норвегия

Тук можете да видите северното сияние, както и слънцето в полунощ, позволявайки 24 часа светлина. И след всичко това – изобилие от красиви, големи натурални форми!

2. Русия

Страната, в която всеки агент и „ловец“ на модели отива, когато има нужда от нещо свежо, диво и красиво. Ирина Шейк може да е точно такъв пример, както и редица други модели.

1. Финландия

Подозираме, че климатът влияе върху дамите. Те са едрогърди, синеоки и разкрепостени. Истинско изкушение за всеки ценител.

http://www.10te.bg

 


Сходни връзки

10-те нации с най-надарените жени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди