изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:15 EET
АМЕРИКАНСКИ ДОНОР НА СПЕРМА НАПРАВИЛ НАД 100 ДЕЦА ЗА 4 ГОДИНИ    
Любопитно Донор на сперма е потенциален баща на близо 100 деца за 4 години, пише британското издание "Mirror". Американецът Стоун предлага услугите си във Фейсбук. 37-годишният мъж разказва, че с него се свързват по 10 души на ден. Първите му стъпки в донорството направил преди около 10 години, когато редовно посещавал банка за сперма. Преди 4 години обаче решил да създаде Фейсбук страницата "Matt Stone (Shipping Donor)", чрез която помага на бездетни или необвързани жени да заченат.

Преди да изпрати семенен материал, той предоставя въпросник на всички желаещи. В него той пита за произхода им, доходите и дори за състоянието на отношенията между потенциалните родители. Мат иска да е сигурен, че децата ще растат в щастливи семейства.
Към днешна дата над 70 деца са родени благодарение на Мат. Според него обаче броят им надвишава 100, тъй като не всички родители са го информирали.
"Всяка успешна бременност е невероятно възнаграждение", разказва американецът. "Помогнал съм на много семейства с проблеми в зачеването или гей двойки, които не могат да сбъднат мечтата си да имат дете. Всичките ми дарения са безплатни - не целя да печеля пари от това. Искам просто да помагам на хората". 24chasa.bg


 


Сходни връзки

АМЕРИКАНСКИ ДОНОР НА СПЕРМА НАПРАВИЛ НАД 100 ДЕЦА ЗА 4 ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди