изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:24 EEST
ЕМАНУЕЛА ВЗРИВИ БЪЛГАРИЯ: „Хората Напускат Страната Не заради Чалгата, а Заради Вас, Продажни Интелектуалци!    
Светска клюка Емануела буквално взриви България на вчерашния лайф във ВИП Брадър. А събралите се на другарски съд да я гонят съквартиранти буквално изпаднаха в шок от неочаквано смелите й и истинни думи!  Неочаквано за критиците си в Къщата певицата отговори спокойно и смислено на всички подвеждащи и компрометиращи въпроси, целящи да я унижат и смачкат. Но когато Ути и Жоро Торнев с пяна на уста наченаха да се заяждат открито с текстовете на песните и професията й, Емануела неочаквано изригна:

„Проблемът на България не е в чалгата, а във вас интелектуалците, които се прОдадохте и я прЕдадохте! Не заради нас, певиците, а заради такива като вас хората напуснаха родината!“, изстреля думите си като в транс уж вятърничевата певица Емануела и с откровеното си прозрение буквално шокира България. А съквартирантите й псевдо-интелектуалци замръзнаха задълго втрещени и в пълно мълчание, опитвайки се да асимилират режещите уличаващи истини, които фолкаджийката безмилостно изстреля в лицата им.

„И не се чудете защо евакуиралите се в чужбина българи не Ви канят да им четете стихове, а викат такива като мен да им попеем и да ги позабавляваме“, завърши певицата.

Какво всъщност каза Емануела – чалгаджийката с беден речников запас, но пък с явно високо IQ и вродена природна интелигентност! Жената, която всяка вечер е на работното си място сред народа и поради това усеща импулса и настроенията на обществото българско, изстреля една проста, но Гениална Истина: Вие мили, родни прегладнели, недостойни псевдо-интелектуалци масово се продадохте на НПО-американски фондации и тем подобни соросоидни организации за контрол на населението. И с това продадохте душата и кръвта на България – за жълти стотинки! Ако някой не е разбрал – това всъщност каза Емануела!

След което певицата продължи: „Вие тук така и не се опитахте да ме опознаете като човек. Лепнахте ми етикета „чалга певица“ и ме сочите непрекъснато с пръст. Опитахте се да ме изкарате второ качество човек и ме отлъчихте от интелектуалната си надута групичка. Хората не са етикети. Ценностите на един човек не са съизмерими само с това колко книги е прочел, а как се държи с останалите. А вие се държите надуто и надменно. Тогава как да ви отвърна?

Обзалагам се обаче, че на мой концерт мога да събера в пъти повече слушатели, отколкото вие на някое ваше мероприятие. Народът ни има нужда от този вид музика и аз му я давам!

Емануеала едва ли осъзна какъв удар нанесе на тези, които заспиват с книга от световната класика в ръка, а по цял ден не правят нищо друго, освен да творят за шепа хора, или най-егоистично да се самоусъвършенстват, без да реализират познанията си.

Самата тишина, която отекна след думите й показа, че е настъпала групичката на псевдо-интелектуалците в Къщата по мазола. Та половината от тях са трайно безработни!

Българската интелигенция наистина се продаде на чужди интереси, които й наливат по някой лев, за да не умре от глад. И вместо за народа, плащачите я впрегнаха да работи против него. Явор Бахаров сам си призна, че е бил протестър срещу пари. Ути от години е личен лакей и народен готвач… но на управляващите! И даже участва в предизборната кампания на ГЕРБ по време на първия им мандат.

Жоро Торнев пък е известен единствено като режисьор на халтураджийското предаване „Каналето“, което години наред изпълняваше политически поръчки на властимащите, а освен това се прочу и с изневерите си, които съпругата му Мира Добрева от немай къде прости.

Хронично безпаричната актриса Ернестина Шинова, която беше в Къщата миналия сезон, също е професионална платена протестърка. Заедно със съпруга си Андрей Слабаков по време на летните соросоидни протести през 2013-та г. пушеха замислено и се обявяваха против „режима“ на Орешарски – ясно от кого заплатени и ясно с каква цел!

В един от предишните сезони на „ВИП Брадър“ пи-ар-ката Соня Култуклиева ревеше и изписваше по пръстите си с червило „Оставка“ на Орешарски докато беше в Къщата. Пак срещу заплащане! Соня е известна с това, че не си отваря устата без пари, а актьорското вечно недохранено семейство на Андрей Слабаков е свикнало да осребрява всяка своя поява. За шефа на Съюза на артистите Христо Мутафчиев, който префасонира организацията в соросоидно НПО и за бившия вече шеф на Народния театър Калин Сърменов пък няма нужда и да споменаваме. Процесът на глобално овладяване и подчиняване на българската културна интелигенция от американските НПО-фондации с цел контролиране на населението в колониалната територия България е глобален и всеобхватен.

Така наречената ни интелигенция буквално слугува на назначените от САЩ управляващи тук марионетки и тотално е изгубила уважението на истерзания и беден български народ. В другите страни интелектуалците са в основата на всенародни революции, а тук взимат едни пари, за да се правят на маймуни, защитавайки един чужд режим, който е меко казано, диктаторски.

И в този смисъл Емануела е права!

Българите не бягат в чужбина заради нейните песни, а заради лошото и обирджийско управление на страната ни, в което съучастник е така нареченият културен елит.

Само вижте къщите, в които живеят Ирина Тенчева, Ути, Слабакови, Деси Цонева, Кака Лара и останалия „цвят“ на нацията.  Палати, които не са изработени на сцената или със стихове и картини.

Палати, които са купени с грешни и продажни пари. Ето това се нарича чалга!!! Skandalno.net


 


Сходни връзки

ЕМАНУЕЛА ВЗРИВИ БЪЛГАРИЯ: „Хората Напускат Страната Не заради Чалгата, а Заради Вас, Продажни Интелектуалци! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди