изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:53 EEST
Скандален секс дневник на елитна проститутка взриви интернет    
По света Властите на Ню Йорк са предявили официално обвинение към руската гражданка Светлана Захарова, арестувана на летището при опит да избяга от страната. Щатските прокурори я обвиняват  в опит за изнудване на бившия губернатор на щат Ню Йорк Елиот Спитцер. Светлана Захарова е поискала от него 400 000 долара, заплашвайки го, че ще подаде оплакване за насилие от негова страна. За рускинята не са известни много факти, но това, че е била елитна проститутка е добре известно.Тя разказала на следователите, че е

 имала интимна връзка със Спитцер, който бе известен с похожденията си и привързаността си към проститутки и затова напусна и високия си пост. Преди да бъде арестувана, Светлана е успяла да унищожи всички свои акаунти и записи в социалните мрежи, но нещо все пак е останало.

Така се появява и „Дневникът на Светлана З.”, на който именно тя е автор. В него Захарова на 10 страници  разказва за преживяванията си в САЩ, за работата си като елитна проститутка ,която взима по 5000 долара за една нощ.

„Пристигнах в Ню Йорк от Челябинск, когато бях на 19 години и имах само 300 долара в джоба. Намерих си работа по обява-в салон за масаж, защото не се изискваше никакъв опит.Отидох и заедно с друго момиче влязохме в една стая. Дойде някакъв младеж, съблече се и ние двете започнахме да му правим масаж. След около 30 минути другото момиче се съблече, това направих и аз. Така започнах с първото си заплащане-100 долара на час”, пише Светлана.

След няколко месеца тя вече взима по 1000 долара на час, а услугите й са много търсени. На 24 години вече е успяла да натрупа от секс-услугите 20 000 долара.При това много от нейните клиенти я глезят,носят й обувки, бельо и скъпи напитки от Европа. Сега обаче Светлана със сигурност съжалява, че написаното от нея не е изчезнало, а е на разположение на следствието.


 


Сходни връзки

Скандален секс дневник на елитна проститутка взриви интернет | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди