изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:11 EET
Италианска оперна прима се разголи на Червения площад!    
Светска клюка
Певицата Анна Азерли заформи "гола" акция в Кремъл и се обясни в любов на президента Владимир Путин. Сивият ден се превърна за разхождащите се по площада туристи и зяпачи в ярко събитие. До стените на Кремъл 35-годишната певица и актриса от Италия се разсъблече по долно бельо и чорапи с жартиери пред изумените очевидци и показа пищни форми. Рязко сваляйки от раменете си палтото от норка, чужденката разголи гръд и се обясни на президента на Русия.


По думите на Анна, тя се е срещнала за първи път с държавния грава преди 7 години на концерта й в Дрезден.

Запознанството направило силно и незаличимо впечатление на жената - от този момент нататък тя започнала да изпитва нежни чуства към мъжа и искала да стане първа дама на страната.

Анна се решила на смелата постъпка, долитайки от Париж в Москва, за да привлече вниманието на кумира си и да изкаже протеста си към американските и европейски санкции.

В ексклузивно интервю за Лайф.ру холивудската артистка разказва защо смята Путин за идеален мъж.

- Той е мното силен и властен, много интелигентен и е спортен тип. Има много качества, каквито притежават малко мъже. Запознах се с вашия президент през 2009 г., пях пред него на концерт, след което той ме покани в Русия. Но тогава не дойдох, а сега съм свободна и мечтая да стана негова жена.

Анна Азерли се обръща към руснаците с призив да пазят Владимир Путин.  

- Моля, пазете своя президент. Той е най-добрият в целия свят. Много хора биха искали той да им е президент. Всички говорят за това. А вие сте щастливи - той е ваш, заявява чуждестранната певица.

"Голата" акция предизвика незабавната реакция на прессекретаря на президента Дмитрий Песков, който се отнесъл с хумор към ситуацията. "Студено е, може да се простуди", казва той.  

През 11-годишната си кариера италианската певица Анна Азерли (Анна Мария Бартолини) е успяла да стъпи на най-добрите световни сцени, сред които миланската "Ла Скала", нюйорската "Метрополитен-опера" и "Карнеги хол", парижката "Опера Бастилия" и лондонския "Ковънт гардън". Пяла е заедно с Лучано Павароти, Андреа Бочели и Роберто Ароника.

http://pik.bg



Московский Императорский Клуб - Анна Азерли - Con te Partiro



Anna Azerli - Omaggio a Caruso - Raridadeaudio



 


Сходни връзки

Италианска оперна прима се разголи на Червения площад! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди