изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:38 EET
Неговите горещи точки, които често забравяме /18+/    
Любопитно Да съблазниш един мъж не е никак трудно. Да му доставиш истинско удоволствие обаче, е предизвикателство за всяка жена. Докосванията и целувките трябва да са насочени към най-ерогенните и сензитивни зони на мъжкото тяло. Ето няколко от тях, които често забравяме да стимулираме, когато сме под чаршафите.


Очите

Никога не пренебрегвайте очите на един мъж. Всички силни половинки се възбуждат от това, което виждат. Няма да сбъркате, ако му устроите малко стриптийз шоу, което да предшества същинската част на заниманията под чаршафите. Оставете го да ви гледа сякаш вижда голото ви тяло за първи път и никога не губете зрителен контакт с него – така най-лесно ще разберете дали това, което правите му харесва.

Гърдите
Точно както вие чувствате своите гърди като неизменна част от женствеността си, така и областта на гърдите и около тях е силна мъжка ерогенна зона. Фактът е обусловен от това, че те възприемат бицепсите си като признак за мъжественост. Затова не подценявайте тяхната чувствителност – галете ги и ги целувайте по време на любовната игра, както и след това. Тайното чувствително място в близост до неговите гърди е ключицата. 

Стомахът
Има си причина стомахът му да потръпва, докато вие сте в непосредствена близост до него. Когато мъжът се възбуди цялата кръв се насочва към пениса и мускулите около него. Точно затова те стават изключително сензитивни към всякакви докосвания и стимулации. Прокарайте нежно езика си в посока от пениса към пъпа му – точката, която ще го подлуди се намира на около 5 сантиметра по-нагоре от мъжкото му достойнство.

Краката
Знаехте ли, че пръстите на краката са свързани пряко с неговия пенис чрез нерви. Гъделът там може да бъде избегнат, ако изчакате след като той се възбуди достатъчно – тогава гъделичкащото чувство ще отстъпи на  истинското удоволствие от секса. Можете да ги масажирате, да ги смучете или просто да ги подръпнете леко, докато „изпълнявате” поза, позволяваща ви да сте с гръб към него и с лице към краката му.

Перинеумът
Перинеумът е разстоянието между неговия пенис и анус. Мястото е не по-малко чувствително в сравнение с всяка друга ерогенна зона от мъжкото тяло. Ако мястото не ви се струва неприятно за докосване, тогава можете да приложите малък трик, от който той ще настръхне без съмнение - когато е възбуден погалете кожата между пениса и ануса. Точно, когато той е на ръба на свърши, натиснете леко с показалеца.

Източник: ladyzone.bg

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Неговите горещи точки, които често забравяме /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди