изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 17:12 EEST
ХОРОСКОП ЗА 27 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 27 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/












ОВЕН - Партньорските взаимоотношения ще бъдат поставени на друга основа, но не показвайте раздразнението си, ако такова се появи. Семейно тържество ще направи вечерта ви приятна.

ТЕЛЕЦ - По въпросите, по които се колебаете се консултирайте със специалисти, за да сведете до минимум риска. Доверието в способностите ви расте, а с него и натовареността ви.

БЛИЗНАЦИ - Денят е подходящ за създаване на нови съюзи. Отговорно и достъпно изразете позицията си, идеите ви ще се възприемат от хората, към които са насочени.

РАК - Въпроси от бизнес и финансов характер очакват вниманието ви. Бъдете предвидливи и практични, за да излезете от ситуацията с печалби или поне с минимални загуби.

ЛЪВ - Показвайки принципната си позиция по разискваните теми, ще внесете яснота и при други подобни спорове. Няма да пренебрегнете и задълженията си в работата.

ДЕВА - Използвайте рационално времето си за обновление и разширяване на дейността ви. Вложените усилия ще направят по-лесно осъществима задачата, която сте си поставили.



ВЕЗНИ - Насочете вниманието и енергията си върху развитието на професионалните си дела, поставяйки ги върху здрава основа. Добрите взаимоотношения на работното място.

СКОРПИОН - Открити и добре обмислени професионални действия ще направят възможна реализацията на значими проекти. Ще привлечете вниманието на ръководителите си.

СТРЕЛЕЦ - Във възможностите ви е да приобщите към идеите си и хората, имащи интерес делата ви да вървят добре, а те са много. Всичко, започнато днес обещава да бъде приключено в срок.

КОЗИРОГ - Използвайте информацията, с която разполагате, за да напреднете в работата си. Денят е подходящ за иновации, не се страхувайте да експериментирате, като прилагате нови похвати.

ВОДОЛЕЙ - Избягвайте вземане на важни решения. Съобразете се с предпочитанията на семейството си. Общуването помежду ви ще внесе настроение и повече спокойствие.

РИБИ - Ако разнообразите деня, ще обновите духа, здравето и психиката си. Равновесието може да бъде постигнато, стига то да не е в противоречие с чувството ви за свобода.




Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep [MUSIC VIDEO]


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 27 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди