изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:12 EEST
ХОРОСКОП ЗА 5 НОЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 5 НОЕМВРИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Предложение за участие в нов проект ще подобри самочувствието ви на професионалисти. Не бързайте да се радвате, преди да сте се запознали с условията и отговорностите, които се очакват от вас.

ТЕЛЕЦ - Поради прекалената ви заетост или по друга причина, но отегчението ще съпътства работата ви днес. То ще влияе и на отношенията ви, за това не се учудвайте, ако срещнете неразбиране или отказ.

БЛИЗНАЦИ - Ще задълбочите отношенията си с някой, от когото зависите финансово, но не в посоката, в която бихте желали. Не му отнемайте правото, което има в определени ситуации, така както вие държите на своето.

РАК - Измъчват ви тревоги, които смущават покоя и работата ви. Наред с тях има и хубави моменти, не падайте духом. Ще получите възнаграждение за вече положени усилия. Нуждаете се от разнообразие.

ЛЪВ - Оценили сте нечие позитивно присъствие в живота си и това ви мотивира да разкриете повече от потенциала си. Смело ще заявите очакванията си, защитавайки интересите си.

ДЕВА - Каквото и да ви притеснява, не изпадайте в излишно униние. Изход се намира, стига да има желание. Не се задълбочавайте върху неща, които не са толкова значими и ще се забравят бързо.


ВЕЗНИ - С работата си правите възможни повече от нещата, към които се стремите. Запазете приветливото си поведение, въпреки предполагаемите си успехи, останете си достъпни и услужливи.

СКОРПИОН - С усет към всичко, с което се занимавате и без да се разпилявате в много посоки, ще се захванете с най-важното. Нищо няма да ви се опре и удовлетворението ви съвсем закономерно ще дойде.

СТРЕЛЕЦ - Стремежът ви за превъзходство пред някого ще ви натовари емоционално, без да е сигурно, че ще постигнете целта си. Пътят към върха е немислим без вътрешното равновесие.

РИБИ - С новите разработки ще доразвивате идеите си и ще внасяте яснота в тях. Други ще се свържат с подходящите хора и ще получат ценна информация за бизнеса си. Поддържайте физическата си форма.

КОЗИРОГ - Погрижете се сами за себе си, за да се погрижат и другите. Не изпадайте в притеснения, ще се справите. Готовността ви за да сте полезни ще ви спечели уважението на колеги.

ВОДОЛЕЙ - Не пренебрегвайте душевния си комфорт, избягвайте теми, които ви натоварват и пречат на активността ви. Търсете отговорите, които ви вълнуват напоследък, като не спирате да се развивате.


С кои зодии ще се разбирате чудесно и от кои трябва да бягате

Кои зодии правят най-добрия орален секс

Тибетски хороскоп представя личността според годината на раждане

Ето кои са зодиите, които никога не биха изневерили

Какво е казал Господ на всяка зодия?

Коя зодия са най-големи мазохисти?

Цвете за мирисане според зодията

Как да елиминираш съперницата си

Зодиите: Каква нечиста сила сте?

Флирт според зодията – как го правят мъжете


ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА "ДОБРУДЖАНЦИ"

"ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 НОЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди